2019-07-31 08:24:51
Φωτογραφία για Καλή επιτυχία στον Υπουργό Ν. Παναγιωτόπουλο.  της Θάλειας Χούντα - δημοσιογράφου
Οι πρόσφατες εκλογές ανέδειξαν νέα Κυβέρνηση και πολλά είναι τα καινούργια πρόσωπα, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν στις υπουργικές κλπ θέσεις. Πέραν των άλλων, οι τελευταίοι μήνες, ειδικά, έχουν εγείρει αυξημένη προσοχή στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς εκ μέρους της Τουρκίας, σε πολλά μάλιστα μέτωπα. Ως εκ τούτου, πρέπει να εστιάσουμε στο νέο Υπουργό Εθνικής Αμύνης Ν. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος επωμίστηκε την πολιτική ηγεσία του στρατεύματος.

Τα πρώτα δείγματα γραφής έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, αφού με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αφ’ ενός ενημερώθηκε άμεσα και σωστά από τους μόνους αρμόδιους Αρχηγούς και αφ’ ετέρου δεν έχει προχωρήσει σε κινήσεις, οι οποίες θα προκαλούσαν αναταραχή στις ΕΔ. Έχει επίσης αποκλειστικά επωμιστεί την ευθύνη και των λοιπών πολιτικών προσώπων στο Υπουργείο και του έργου που θα παράξουν, υπό τις οδηγίες και έγκρισή του.


Ο ΥΠΕΘΑ δείχνει σύναιση και στον τομέα του ¨ρεβανσισμού¨, αφού έχει μείνει μακριά από τέτοιες καταστάσεις και έχει κατανοήσει, ότι η ηρεμία των στελεχών θα αποφέρει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για την χώρα. Περισσότερες είναι οι φήμες και η ¨ατμόσφαιρα¨, που κάποιοι φροντίζουν να συντηρούν για ίδιον όφελος, αναφορικά με αλλαγές στην στρατιωτική ηγεσία, παρά η πραγματικότητα. Οι ΕΔ είναι πολύ σοβαρό κομμάτι και δεν επιτρέπεται, χρονικά και επί της ουσίας, μικροκομματική πολιτική στην πλάτη τους. Πέραν της καθημερινής αυτοθυσίας των στελεχών, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι τα στελέχη αυτά επωμίστηκαν πρώτα απ’ όλους τις μεγαλύτερες οικονομικές περικοπές και όμως, δηλώνουν παρόντα και ισχυρά.

Σύσσωμη η κοινωνία εύχεται τα καλύτερα στον ΥΠΕΘΑ και απομένει στον χρόνο να κριθεί το έργο του. Ένα έργο εθνικό, όπου η καλή πορεία του σηματοδοτεί την αντίστοιχη καλή πορεία της χώρας.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ