2019-07-31 16:24:23
Φωτογραφία για Συνάντηση του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, με τον εκπρόσωπο της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα, κ. Sherman S. Kuo (εικόνες)
Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα, κ. Sherman S. Kuo και τον εμπορικό διευθυντή, κ. Louis Huang, είχε σήμερα ο Βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης.

Ο κ. Kuo, αφού συνεχάρη τον βουλευτή για την εκλογή του, αναφέρθηκε στις παραδοσιακά καλές σχέσεις συνεργασίας με την Ελλάδα και στις δυνατότητες διεύρυνσής τους.

Από την πλευρά του ο βουλευτής συμφώνησε ότι «η σύσφιξη των σχέσεων μας με την Ταϊπέι, σε τεχνικό, οικονομικό, εμπορικό και φυσικά πολιτισμικό επίπεδο δεν είναι απλά επιθυμητή, αλλά συνάμα ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές».

Μάλιστα προσκάλεσε τον κ. Kuo να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γρεβενά, πρόσκληση η οποία έγινε δεκτή.

Στη συνάντηση ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, κέρασε την αντιπροσωπεία της Ταιπέι τσάι από τα Γρεβενά, συνοδευόμενο με γλυκό κουταλιού από μανιτάρι.

Ο κ. Kuo ρώτησε, ενημερώθηκε και εντυπωσιάστηκε από τους τρόπους αξιοποίησης των μανιταριών, τονίζοντας το πόσο αγαπημένα είναι στην πατρίδα του αλλά και πόσο δύσκολο είναι να συντηρηθούν σωστά και να εισαχθούν.

Ο κ. Κuo έδωσε ως δώρο στον κ. Πάτση μια παραδοσιακή τσαγιέρα και ο βουλευτής μια σακούλα με παραδοσιακά προϊόντα από τα Γρεβενά.
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ