2019-08-01 01:00:27
Φωτογραφία για Ρόδος: Πίσω στη φυλακή 51χρονος που έκλεψε κατσίκες
Τέσσερις κατσίκες οι οποίες μάλιστα ήταν εγκυμονούσες, κατηγορείται ότι έκλεψε 51χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 51χρονος φέρεται τα ξημερώματα στις 20 Σεπτεμβρίου 2010 να πήγε στο οικόπεδο ημεδαπής και αφού παραβίασε τις κλειδαριές της πόρτας του ακινήτου μπήκε μέσα και αφαίρεσε τέσσερις κατσίκες που εγκυμονούσαν και τις οποίες η ιδιοκτήτρια τις είχε για τη διατροφή της οικογένειάς της.

Για αυτή την υπόθεση ο συλληφθείς καταδικάστηκε τον Ιούνιο του 2016 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε φυλάκιση 3 ετών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα. Κατά της ποινής αυτής όμως, άσκησε έφεση η οποία εκδικάστηκε στις 9 Μαΐου 2017 από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων, το οποίο δικαστήριο διατήρησε στο ακέραιο την πρωτόδικη ποινή που του είχε επιβληθεί. Καθώς όμως δεν είχε τακτοποιήσει το θέμα της ποινής του, εκκρεμούσε σε βάρος του η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου και προχθές βράδυ εντοπίστηκε στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε αρμοδίως
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ