2019-08-01 22:09:50
Φωτογραφία για Μετακινήστε τα εικονίδια εφαρμογών οπουδήποτε στην αρχική οθόνη του iPhone χωρίς jailbreaking
Η τοποθέτηση των εφαρμογών και των φακέλων ακολουθεί ένα αυστηρό πλέγμα στο iOS από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις γιατί έτσι το θέλει η Apple. Έτσι, ίσως να σκεφτείτε χωρίς jailbreak είστε κολλημένοι με αυτή τη διάταξη αλλά κάνετε λάθος. 

Υπάρχει τρόπος να αφήσετε κενά μεταξύ των εικονιδίων με ένα εύκολο τρόπο που έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν και οι παλιότεροι γνωρίζουν αλλά πλέον πιο σταθερό.

Πρώτα από όλα αποθηκεύσετε ένα Screenshot της ταπετσαρίας σας στην συσκευή σας χωρίς τα εικονίδια από μια άδεια σελίδα που έχει μόνο το dock

Στο επόμενο βήμα επισκεφτείτε με την συσκευή σας την σελίδα εδώ και ανεβάστε την εικόνα που αποθηκεύσατε για να δημιουργηθούν τα κατάλληλα διάφανα εικονίδια.

Τέλος προσθέστε τα εικονίδια που σας ενδιαφέρουν με την συντόμευση στο ios (+) όπως όταν δημιουργούμε μια συντόμευση σελίδας στη συσκευή μας.

Αυτό ήταν πλέον έχουμε διάφανα εικονίδια στη συσκευή μας καταλαμβάνοντας μια θέση στην οθόνη και έτσι εμποδίζουν τα κανονικά εικονίδια.

Με αυτό το τρόπο επιτρέπετε να φαίνεται καθαρά ένα σημείο της ταπετσαρίας σας η ακόμη και αν έχετε jailbreak να τοποθετήσετε διαφορα widget στα κενά.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ