2019-08-01 23:19:40
Φωτογραφία για Ο Καλαϊτζίδης καταγγέλλει την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ - «Οι απειλές δεν πιάνουν στον Ρουβίκωνα»
Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, καταγγέλλει την προσαγωγή του

από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ.

Σε νέα, εμπρηστική ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι αστυνομικοί τον σταμάτησαν κάτω από το σπίτι του και από εκεί περιπολικό τον μετέφερε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατήθηκε για μία, περίπου, ώρα.

«Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά και αναμενόμενα. Και οι παρακολουθήσεις και οι προσαγωγές και οι συλλήψεις, ακόμα και η φυλακή. Απλά πάρτε το χαμπάρι: Οι απειλές σε μας δεν πιάνουν», σημειώνει ο Καλαϊτζίδης.

«Αυτό πρέπει να έχει γίνει καμιά 20αριά φορές από τον Σεπτέμβριο», αναφέρει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, που κάνει λόγο για τακτική που έχει εφαρμοστεί και σε άλλους «συντρόφους» του.

Η ανάρτηση του Καλαϊτζίδη

«Σήμερα με σταμάτησαν ασφαλίτες κάτω από το σπίτι μου. Ήρθε περιπολικό μου έβαλαν χειροπέδες πισθάγκωνα, με φόρτωσαν και με πήγαν στον έκτο στην ΓΑΔΑ
. Με κράτησαν καμιά ώρα και με άφησαν. Αυτό που μόλις σας έγραψα πρέπει να έχει γίνει (από Σεπτέμβρη) καμιά 20αριά φορές. Αυτήν την φορά όμως πρέπει να εντάσσεται σε μια λογική που λέει να με φορτώνουν και να με πηγαίνουν ΓΑΔΑ κάθε φορά που κάνει κάτι ο Ρουβίκωνας. Τακτική που έχει εφαρμοστεί και σε άλλους συντρόφους απλά με μένα έχει σπάσει το κοντέρ.

Αντικειμενικός στόχος των συνεχόμενων προσαγωγών είναι η απενεργοποίηση και η κόπωση του υποκειμένου που υφίσταται την φθορά της συνεχόμενης πίεσης. By the book είναι σωστό και ως λογική, όταν όμως έχει να κάνει με φυσιολογικούς ανθρώπους και όχι με τρελοκομεία όπως είναι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του Ρουβίκωνα.

Τέλος πάντων μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά και αναμενόμενα. Και οι παρακολουθήσεις και οι προσαγωγές και οι συλλήψεις, ακόμα και η φυλακή. Απλά πάρτε το χαμπάρι: Οι απειλές σε μας δεν πιάνουν. Αν θέλετε να μας βάλετε τρομονόμο, βάλτε τον. Αν θέλετε να χώσετε φυλακή 1-2 από εμάς, κάντε το. Εσείς την δουλειά σας και εμείς την δική μας.

ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Porsche 911 Carrera
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Porsche 911 Carrera
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ