2019-08-02 00:08:49
Φωτογραφία για Η Apple συνεχίζει να επιβραδύνει τα iPhone λόγο της μπαταρίας (νέες καταγγελίες)
Η περίπτωση της αργής απόδοσης του iPhone λόγω της ελαττωματικής μπαταρίας δεν έχει τελειώσει φαίνεται, το αντίθετο μάλιστα. Η Apple αντιμετωπίζει μια νέα καταγγελία που υποβλήθηκε από 18 άτομα αρχικά, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι καταγγέλλοντες είναι επίσημες αναφέροντας πως η επιβράδυνση της απόδοσης του iPhone είναι "μία από τις μεγαλύτερες απάτες που διαπράττονται στην ιστορία, επηρεάζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια κινητών συσκευών σε όλο τον κόσμο" . Εξηγούν μάλιστα ότι η Apple έχει επίτηδες περιορισμένη απόδοση χωρίς να ειδοποιεί τους πελάτες εκ των προτέρων και έχει εφαρμόσει αυτή τη διαδικασία για να ωθήσει τους χρήστες στην αγορά ενός νέου iPhone.

Η Apple αντιμετωπίζει περισσότερες από 60 καταγγελίες για μειωμένες επιδόσεις μέχρι στιγμής. Η πρώτη κατατέθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, αμέσως μετά την παραδοχή της Apple ότι έκανε αλλαγές στο iOS σε περίπτωση ελαττωματικής μπαταρίας iPhone.

Ως υπενθύμιση, η ενημέρωση που είχε αρχικά μειωμένη απόδοση είναι το iOS 10.2.1. Πολλοί χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι το iPhone τους δεν είναι τόσο καλό όσο πριν. Άλλοι ανακάλυψαν τότε ότι η απόδοση του ήταν πίσω όταν αντικαταστάθηκε η μπαταρία. Η Apple ζήτησε συγνώμη και πρότεινε την αλλαγή της μπαταρίας στα 29 ευρώ για ένα χρόνο. Σήμερα, το κόστος είναι στα 69 ευρώ για τα iPhone X, XS, XS Max και XR και 49 ευρώ για προηγούμενα μοντέλα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ