2019-08-03 18:15:01
Φωτογραφία για Η Apple Pay κάρτα της Apple χτυπά το jailbreak στη ρίζα
Η κάρτα Apple φθάνει σε λίγες μέρες και η Goldman Sachs, η τράπεζα με την οποία η Apple είναι συνεργάτης της τραπεζικής της κάρτας, έχει ήδη δημοσιεύσει τη σύμβαση πελάτη από τώρα και έτσι μαθαίνουμε μερικά πράγματα.  

Για να έχετε μια κάρτα Apple, ο πελάτης θα έχει τον έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα ρυθμισμένο στον λογαριασμό του Apple, και αυτό είναι υποχρέωση. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η λειτουργία σημαίνει ότι απαιτείται πρόσθετη επαλήθευση αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτό εμποδίζει τους hackers που παίρνουν τα χέρια τους στο αναγνωριστικό δεδομένου ότι δεν έχουν πρόσβαση στην πρόσθετη επαλήθευση.

Η σύμβαση αναφέρεται επίσης και στο jailbroken του iPhone. Απαγορεύεται η προσάρτηση μιας κάρτας Apple σε ένα jailbroken iPhone, υπό την επιφύλαξη ότι θα κλείσει ο λογαριασμός του για την κάρτα Apple μόλις αυτό εντοπισθεί. Το jailbreak δίνει πλήρη πρόσβαση στο iPhone, το οποίο παίζει με ασφάλεια εάν οι χρήστες δεν δίνουν προσοχή και δεν κάνουν τίποτα, επομένως η προειδοποίηση εδώ.Έτσι δεν υπάρχει ελπίδα ούτε να κυκλοφορήσουν διαφορα tweaks που εμποδίζουν την ανίχνευση.


Η σύμβαση απαγορεύει επίσης τη χρήση της κάρτας Apple για να αγοράσει καποιος κρυπτονομίσματα (όπως bitcoin). Επιπλέον, η επιστροφή μετρητών είναι λεπτομερής και είναι 3% για αγορές στο Apple Store, 2% για αγορές με την Apple Pay και 1% για αγορές με την Apple Card. Εάν πραγματοποιήσουμε μια αγορά που συνδυάζει δύο στοιχεία, λαμβάνεται υπόψη το υψηλότερο. Παράδειγμα: Πληρώστε με την Apple Pay στο κατάστημα της Apple δίνει 3% επιστροφή μετρητών.

Η κάρτα Apple θα ξεκινήσει αυτό το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple μιλάει με τις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές και τον Καναδά για να ξεκινήσει την κάρτα της και σε αυτές τις χώρες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ