2019-08-03 22:10:01
Φωτογραφία για Θοδωρής Κυριακού: Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Σιγκαπούρης στην Αθήνα
Τον Θεόδωρο Μ. Κυριακού διόρισε η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης ως επίτιμο γενικό πρόξενο της Σιγκαπούρης στην Αθήνα, με δικαιοδοσία σε όλη την ελληνική επικράτεια της ελληνικής δημοκρατίας.

Ο επίτιμος πρόξενος θα υποστηρίξει το έργο του μη εγκατεστημένου πρέσβη της Σιγκαπούρης στην Ελλάδα, Koh Yong Guan. Ο εν λόγω διορισμός θα ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς της Σιγκαπούρης με την Ελλάδα.

Ο 45χρονος Κυριακού είναι ο πρόεδρος του K Group, του Ομίλου εταιρειών που ανήκει στην οικογένεια Κυριακού, η οποία περιλαμβάνει την παγκόσμια ναυτιλιακή εταιρεία Athenian Holdings και τον διεθνή οργανισμό μέσων και ψυχαγωγίας, Antenna Group.

Είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Raine Holdings, το οποίο διαχειρίζεται τις Raine Partners και Raine Venture Partners, τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια που επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία, τα ψηφιακά μέσα και τον αθλητισμό, όπου ο Όμιλος Antenna είναι βασικός επενδυτής.


Ο Θεόδωρος Κυριακού είναι ακόμη μέλος του Board of Advisors του McDonough School of Business του Πανεπιστημίου του Georgetown, μέλος του Advisory Board του Κέντρου Διεθνών Επιχειρήσεων και Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Cambridge και μέλος του Business Advisory Council του Διεθνούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MBA) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως επίτιμος γενικός πρόξενος, θα εκτελεί μεταξύ άλλων καθήκοντα εκπροσώπησης και θα διευρύνει την προξενική βοήθεια προς τους πολίτες της Σιγκαπούρης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ