2019-08-03 22:34:10
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι 10 πιο «βρώμικες» απορίες των γυναικών!!
Είτε το παραδέχονται είτε όχι, οι γυναίκες φαίνεται πως σκέφτονται συχνά το

πέος του άντρα που τις ενδιαφέρει, ακόμα κι αν δεν δίνουν τον παραμικρό «στόχο».

Επιστήμονες, έχουν πολλάκις υποστηρίξει πως η γυναίκα σκέφτεται το σεξ το ίδιο συχνά με τους άντρες, με τη διαφορά ότι οι δικές της σκέψεις επικεντρώνονται σε ένα μόλις σημείο: Το πέος.

Κάθε φορά που οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ με έναν νέο εραστή είναι σα μηδενίζει το κοντέρ και να ξεκινούν όλες οι απορίες από την αρχή. Για εκείνες, κάθε πέος έχει τη δική του προσωπικότητα και διαφέρει εκ θεμελίων με οποιοδήποτε άλλο που έχουν συναντήσει στο παρελθόν.

Θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται μια γυναίκα που σας… ορέγεται πριν κάνει σεξ μαζί σας; 

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες αποδεικνύεται πως τα θηλυκά δεν είναι καθόλου αθώα και μπαίνουν στη διαδικασία πολύ βρώμικων σκέψεων για εσάς και το… καμάρι σας.


Ιδού λοιπόν. Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες τους απορίες:

Ξυρίζει τη συγκεκριμένη περιοχή;Είναι αρκετά μεγάλο;Θα ταιριάξουμε ανατομικά;Είναι άραγε πιο «χορταστικό» από του πρώην μου; (Αυτό πόνεσε)Θα μου αρέσει η γεύση του;Θα προλάβει να με κάνει να τελειώσω;Θα θέλει να αυνανιστεί μπροστά μου;Αν είναι μεγαλύτερο από όσο αντέχω και μου ζητήσει πρωκτικό σεξ, πώς θα το αντιμετωπίσω;Είναι βίαιος στο στοματικό;Μήπως προτιμά το σεξ χωρίς προφυλακτικό;Ξέρουμε, πέσατε από τα σύννεφα. Αυτά, για την επόμενη φορά που κάποια γυναίκα θα σας πει ότι οι βρώμικες σκέψεις είναι αντρικό προσόν.
Κoolnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ