2019-08-04 11:32:15
Φωτογραφία για Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Τέσσερις γυναίκες κατήγγειλαν τον δολοφόνο για επίθεση
Η άγρια δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στα Χανιά από τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο, συνεχίζει να απασχολεί τόσο τις αρχές όσο και τα ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ένα νέο κύκλο ερευνών για τον 27χρονο στυγερό δολοφόνο, δίνοντας στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του προκειμένου να αναγνωριστεί από άλλα θύματά του.

Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες καταγγελίες για επιθέσεις εναντίον γυναικών

Μέχρι τότε εκτός από τη δολοφονία της Αμερικανίδας ο δράστης έχει παραδεχτεί στον ανακριτή πως «έχω πειράξει κι άλλες κοπέλες, όποια μου άρεσε τη χτυπούσα με το αυτοκίνητο», με τις Αρχές να έχουν στοιχεία από μαρτυρίες και καταγγελίες τουλάχιστον για τρεις παρόμοιες υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, στον σχετικό φάκελο που έχει ανοίξει στην Ασφάλεια Χανίων προστέθηκαν ακόμα τέσσερις επιθέσεις εναντίων γυναικών, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό σε επτά, χωρίς να υπολογίζεται η δολοφονία της Σούζαν 'Ιτον.


Οι μαρτυρίες των τεσσάρων αυτών γυναικών στηρίχθηκαν κυρίως στην αναγνώριση του λευκού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τις παρενοχλήσεις.

Τα πρόσωπα αυτά, μιλώντας τηλεφωνικώς στους αστυνομικούς περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να τις χτυπήσει με το Ι.Χ. και τον τρόπο με τον οποίο εκείνες τον απέφυγαν τελευταία στιγμή.

Ο 27χρονος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, αναμένει σύμφωνα με τον δικηγόρο του να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση που έχει δώσει εντολή ο ανακριτής να πραγματοποιηθεί, ενώ ακόμα δεν τον έχουν επισκεφτεί λόγω της απόστασης, κάποια μέλη της οικογένειάς του.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ