2019-08-04 13:29:43
Φωτογραφία για Alfa Romeo
Φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει ότι η Alfa Romeo κατασκεύαζε επίσης φορτηγά πριν

από πάρα πολλά χρόνια. Δεν εξηγείται αλλιώς η έμπνευση του Νοτιοκορεάτη σχεδιαστή Taekang Lee που φαντάστηκε ένα πιθανό comeback των Ιταλών στην κατηγορία. Μπορεί πολλοί να μην το γνωρίζουν καθώς έχει περάσει πολύς καιρός από τότε αλλά η Alfa Romeo, εκτός από αυτοκίνητα, κατασκεύαζε στο παρελθόν και φορτηγά από τις αρχές της 10ετίας του 1930 μέχρι και τα μέσα περίπου του 1960.

Mille ονομαζόταν το τελευταίο φορτηγό που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Alfa Romeo, το οποίο και έμεινε στην παραγωγή από το 1958 έως και το 1964.

Alfa Rοmeo.

Αυτό φυσικά που κάνει την πρόταση του Lee να ξεχωρίζει είναι η “καρδιά” της ιταλικής εταιρίας σε XXL διάσταση που καταλαμβάνει σχεδόν όλο το εμπρός μέρος του φορτηγού του Νοτιοκορεάτη. Το τετράφυλλο τριφύλλι δίνει επίσης καταχρηστικά το “παρών” στο ύψος των παραθύρων των θυρών, ενώ στα highlights της πρότασης του Lee περιλαμβάνεται και η σχεδίαση του προφυλακτήρα.Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει περίπτωση να το δούμε ποτέ στην παραγωγή αλλά ένα τέτοιο φορτηγό από την Alfa Romeo θα ήταν ό,τι πρέπει να μεταφέρει τα μονοθέσια της στην F1
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ