2019-08-04 16:00:42
Φωτογραφία για Σύλληψη 38χρονου με 20 κιλά κάνναβης στη Θεσσαλονίκη
Για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 38χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης και συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στην κατοικία του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 κιλά και 632,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης.

Στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 700 ευρώ, 10 κινητά τηλέφωνα, τρεις κάρτες sim, ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς και αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ