2019-08-04 20:08:18
Φωτογραφία για Grand Opening SALON Z στα Γρεβενά
Εκεί όπου η εμπειρία και η κατάρτιση παντρεύτηκε με το ταλέντο και το μεράκι δημιουργήθηκε το Salon Z Πριν αρκετά χρόνια, ξεκινά η δική μας ιστορία

και η δική μας κοινή πορεία.

Είμαστε ο Θωμάς Ζαρκάδας και η Ράνια Χασιώτη, σύζυγοι, γονείς και...συν δημιουργοί του SALON Z.

Αλλά πριν καταλήξουμε στο SALON Z, πιστεύουμε ότι το σύμπαν συνωμότησε και τελικά καταλήξαμε σε αυτό για το οποίο προοριζόμασταν εξ’ αρχής. Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να συναντηθούν οι ζωές μας στο Αγρίνιο πριν αρκετά χρόνια...που? Μα φυσικά σε ένα κομμωτήριο!

Ο Θωμάς, φοιτητής τότε στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, λάτρεις των νέων τάσεων κουρέματος και απαιτητικός ως προς την περιποίηση του κουρέματος του επισκεπτόταν ιδιαίτερα τακτικά το κομμωτήριο όπου η Ράνια Χασιώτη εργαζόταν ως υπεύθυνη προσωπικού και κατάρτισης στελεχών...

Τα μαγικά χέρια της Ράνιας και ο χαρακτήρας της κατέπληξαν το Θωμά... και η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να πορευτούν μαζί και να καταλήξουν σήμερα να στήνουν το δικό τους χώρο το πολλά υποσχόμενο Salon Z.


Η Ράνια Χασιώτη, επαγγελματίας Κομμώτρια με 10 έτη εργασίας στο ενεργητικό της, έχει αποφοιτήσει απο τη σχολή Κομμωτικής Vang. Έχει εργαστεί ως ιδιώτης σε αλυσίδες κομμωτηρίων ως υπεύθυνη ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων στο αντικείμενο της. Διδάσκει σε ΙΕΚ και ΚΕΚ καθώς και ως εισηγήτρια σε θεματικά σεμινάρια κομμωτικής. Στο χώρο του Salon Z, θα λειτουργήσει πρότυπο κέντρο σεμιναριακών μαθημάτων κομμωτικής, βαφών και χτενίσματος σε συνεργασίας με το Beauty & Hair Academy.

Ο Θωμάς Ζαρκάδας, είναι νεότερος στο χώρο αλλά δίπλα στη σύζυγό του Ράνια είχε την ευκαιρία να λάβει το ερέθισμα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την Κομμωτική και κυρίως το ανδρικό κούρεμα. Έχει σπουδάσει Περιβαλοντολόγος και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στο αντικείμενο του. Τα τελευταία χρόνια κατανοώντας τη βαθύτερη ανάγκη για εξέλιξη του έμφυτου ταλέντου του παρακολούθησε σεμινάρια και σχολή κομμωτικής ώστε να καταρτιστεί πλήρως στο αντικείμενο του και να κάνει το μεράκι του επάγγελμα.

Το SALON Z αποτελεί για το Θωμά και τη Ράνια μια μεγάλη επαγγελματική πρόκληση που θα φέρει την προσωπική τους σφραγίδα. Στο χώρο τους, που θυμίζει γαλλική έπαυλη, μπορεί κανείς να διακρίνει δυο χωριστές πλευρές ανδρών και γυναικών. Θα συναντήσει τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως την Kerastase, L’ Oreal, Matrix, αποκλειστικότητα σε βαφές Mounir αλλά και την ανδρική σειρά SEB MAN.

Εξειδίκευση τους αποτελεί η βαφή μαλλιών με την τεχνική και τις βαφές του πλέον καταξιωμένου στο χώρο Mounir.

Αισιοδοξούν να προσφέρουν στο κοινό τους προσιτή πολυτέλεια και άριστη ποιότητα υπηρεσιών και να σας χαρίσουν μια εμπειρία περιποίησης με απόλυτο επαγγελματισμό.

Σας περιμένουμε να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο της επαγγελματικής ομορφιάς σε ένα χώρο που θα αισθάνεστε σαν το σπίτι σας.

Για το SALON Z

Θωμάς Ζαρκάδας - Ράνια Χασιώτη
aetos-grevena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ