2019-08-04 21:30:23
Φωτογραφία για Ρόδος: ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ποδηλάτισσα (vi
Με εμφανή τα βαριά τραύματα στο πρόσωπό της η 42χρονη Ελένη Καραγιάννη από τη Ρόδο περιγράφει αποκλειστικά στο Open TV πώς το απόγευμα της Παρασκευής ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με το ποδήλατό της στην περιοχή Κοσκίνου και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο έδαφος.

«Θυμάμαι ότι μου έκοψε τον δρόμο και ότι έγειρα δεξιά για να μην πέσω επάνω του. Παρόλα αυτά με χτύπησε και έπεσα κάτω. Μετά θυμάμαι ότι τον είδα να φεύγει και είδα και έναν ταξιτζή να προσπερνάει το άσπρο αυτοκίνητο» λέει στο Open TV η Ελένη Καραγιάννη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που την χτύπησε πιθανότατα ήταν τουρίστας αφού το όχημα ήταν ενοικιαζόμενο. Ο οδηγός ταξί φαίνεται πως προηγουμένως του έκανε παράνομη προσπέραση και τελικά και οι δύο την εγκατέλειψαν. «Θα μπορούσε να έχω σκοτωθεί ή να έχω πάθει κάποια εγκεφαλική παράλυση. Εγώ ζητάω την ποινική τους δίωξη και την αστική μου αποζημίωση. Θέλω να διωχθούν ποινικά δηλαδή είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί και θα μπορούσε να είναι και οποιοσδήποτε άλλος θέση μου.» πρόσθεσε ακόμη στο Open TV η Ελένη Καραγιάννη.


Η 42χρονη έχει χτυπήσει στα πόδια και στα χέρια, ενώ σοβαρά τραύματα φέρει στο πρόσωπο και κυρίως στη γνάθο. Η ίδια απευθύνει έκκληση σε από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να απευθυνθεί στις Αρχές για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Εκείνη την ημέρα η Ελένη Καραγιάννη είχε ξεκινήσει για την καθημερινή της προπόνηση στο τρίαθλο. Επειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η άθληση ήταν την βοήθησε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

«Το τρίαθλο το ξεκίνησα 10 χρόνια πριν είχα περάσει δεν χειρουργεία καρκίνου ωοθηκών και μου έδωσε δύναμη. Είμαι μονογονεϊκή οικογένεια δεν έχω δεν έχω να φροντίσω διαφορετικά το παιδί μου πρέπει να με υγιής» προσθέτει. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ