2019-08-05 13:27:03
Φωτογραφία για ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΑΝΝΥ ΜΠΑΚΟΜΙΧΑΛΗ: Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βάφτιση του γιου τους στον ΑΣΤΑΚΟ
της Τζένης Παπαδημητρίου 

            Μέσα σε κλίμα απερίγραπτης ευτυχίας ο εφοπλιστής Απόστολος Πανταζής μαζί με τη σύζυγό του Αννυ Μπακομιχάλη, βάπτισαν τον γιό τους στον Αστακό, το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, παρουσία αγαπημένων τους συγγενικών προσώπων αλλά και εκλεκτών φίλων. 

        Ο μικρός που πήρε το όνομα ΝΙΚΟΛΑΣ, βαφτίστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και το μυστήριο τέλεσε ο ιερέας π. Δημήτριος Τέγας. Στο πιο όμορφο κοσμικό γεγονός της χρονιάς, "νονές" του Νικόλα ήταν η Δήμητρα και η Νάνσυ Γαλούνη.  

         Αμέσως μετά τη βάπτιση ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση στο Giannis Village Resort, εκεί όπου όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον μικρό Νικόλα, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με το χαμόγελό του και τα παιχνίδια του. Οι γονείς του Νικόλα δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να δέχονται ευχές για τον γιό τους ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα cocktails τους ατενίζοντας την εκπληκτική θέα που προσφέρει το Ξενοδοχείο. Όσοι βρέθηκαν στη δεξίωση εντυπωσιάστηκαν από το στολισμό του χώρου αφού οι οικοδεσπότες είχαν φροντίσει για όλα. 

       Αναμφίβολα ήταν μια βάφτιση για να τη θυμάσαι! Εμείς να ευχηθούμε στην οικογένεια να είναι πάντα αγαπημένοι και να χαίρονται το παιδάκι τους και στις νονές πάντα άξιες...  

ΒΙΝΤΕΟ...
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ