2019-08-06 08:18:08
Φωτογραφία για Αισιόδοξα μηνύματα για το 17 μηνών αγοράκι που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου
Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 17 μηνών αγοριού, που μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής από το Νοσοκομείο Πύργου διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια».

Τι δηλώνει στο tempo24.news o Διευθυντής ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης:

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το αγοράκι απωσωληνώθηκε μετά από τις σημερινές εξετάσεις που υπεβλήθη από τους θεράποντες ιατρούς με επικεφαλής τον Διευθυνή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη. Θα παραμείνει για ακόμα ένα 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο «έχει ξεφύγει κάθε κίνδυνο για τη ζωή του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος» δήλωσε στο tempo24.news o κ. Ηλιάδης.

Δεν αποκλείεται αύριο το 17μηνών παιδί από τη Γαστούνη, να μεταφερθεί στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, όπου θα συνεχιστεί η θεραπευτική αγωγή. Ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί και για τους Ιατρούς το αίτιο που προκάλεσε την κλινική εικόνα του παιδιού. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει «κάποια λοίμωξη, μηνιγγίτίδα ή εγκεφαλίτιδα. Είναι καλά στην υγεία του, δεν του έχει αφήσει κάποιο υπόλειμμα», επισημαίνει ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων.


 

Υπενθυμίζεται πως το αγοράκι που αρχικά εμφάνισε υψηλό πυρετό και στη συνέχεια σπασμούς, μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του αποφάσιστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου
tempo24.news
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Ο Φαντάρος…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Ο Φαντάρος…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ