2019-08-06 18:12:23
Φωτογραφία για Τα Smartphones της Samsung προσφέρουν ταχύτερες ταχύτητες λήψης από τα iPhone σε 14 χώρες
Η τελευταία έκθεση της OpenSignal υποστηρίζει ότι οι ιδιοκτήτες smartphone της Samsung γνώρισαν γρηγορότερες ταχύτητες λήψης από ό, τι οι ιδιοκτήτες των iPhone και της Huawei στο 35% των 40 χωρών που αναλύθηκαν.  

Σε σύγκριση, οι χρήστες iPhone παρουσίασαν ταχύτερες ταχύτητες λήψης σε μόλις 17,5% των αγορών.

Στις υπόλοιπες χώρες του 48%, ούτε η Apple, ούτε η Samsung ούτε η Huawei κατάφεραν να πάρουν το στέμμα από την άποψη της ταχύτητας λήψης.

Η έκθεση βασίζεται στα δεδομένα που συλλέχθηκαν μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 30, 2019, με δοκιμές ταχύτητας που πραγματοποιήθηκαν σε 2,3 εκατομμύρια συσκευές.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι χρήστες της Samsung γνώρισαν ταχύτερες ταχύτητες λήψης περίπου 8,2Mbps από τους χρήστες iPhone. Στη Νορβηγία, η διαφορά ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν τα smartphone της Samsung ανέφεραν υψηλότερες ταχύτητες λήψης 14Mbps από τα iPhones και 12Mbps υψηλότερα από τα smartphones της Huawei.


Το iPhone δεν ήταν πάντα πίσω όμως. Στα ΗΑΕ και την Ταϊβάν, οι χρήστες των iPhone ανέφεραν υψηλότερες ταχύτητες λήψης 14,7Mbps και 8Mbps από τους χρήστες της Samsung.

Το OpenSignal χωρίζει τους χρήστες σε τρεις ομάδες: χαμηλή, μεσαία και υψηλή. Στην κατηγορία υψηλού επιπέδου, οι συσκευές Samsung κέρδισαν με συνολική ταχύτητα λήψης 26,6 Mbps. Η Apple και η Huawei ακολούθησαν το μοντέλο με ταχύτητες λήψης 25,1 Mbps και 24,4 Mbps. Συσκευές υψηλού επιπέδου αποτελούμενες από τη σειρά XS XS, τη σειρά Galaxy S9 / S10, τη Σημείωση 9 κλπ.

Η Samsung έχει συμπεριλάβει τα μόντεμ Gigabit + LTE στα smartphone της ναυαρχίδας εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Η Apple εντάχθηκε στη μόδα μόλις πέρυσι με το iPhone XS και το iPhone XS Max.

Όπως δείχνουν τα δεδομένα από την έκθεση, τα smartphone smartphone με Gigabit μόντεμ προσφέρουν τις καλύτερες ταχύτητες λήψης. Στη Νότια Κορέα, οι χρήστες με μόντεμ Gigabit γνώρισαν ταχύτητες λήψης έως και 70,4 Mbps, ενώ οι χρήστες στον Καναδά και στη Σιγκαπούρη είχαν ταχύτητες 67,1 Mbps και 65,4 Mbps αντίστοιχα. Σε 25 αγορές, τα high-tier smartphones προσέφεραν διπλάσιες ταχύτητες λήψης smartphones χαμηλού επιπέδου.

Τα high-tier smartphones προσέφεραν χαμηλότερες λανθάνουσες περιόδους κατά περίπου 18% σε σύγκριση με smartphones χαμηλού επιπέδου που θα μπορούσαν να επιφέρουν τεράστια διαφορά στο online gaming.

Στη μεσαία σειρά, η Apple πήρε το προβάδισμα με τους χρήστες iPhone με ταχύτητες 16,5Mbps σε σύγκριση με τα 16,3Mbps για Huawei και 14,4Mbps για χρήστες της Samsung. Τα mid-tier iPhones περιελάμβαναν τα iPhone X , iPhone XR , iPhone 8, ενώ οι συσκευές Samsung περιλάμβαναν το Galaxy M40, A80.

Στην κατηγορία χαμηλού επιπέδου, οι χρήστες της Huawei παρουσίασαν τις ταχύτερες ταχύτητες λήψης 12,1Mbps σε σύγκριση με 9,7Mbps για τους χρήστες Samsung και 8,9Mbps για χρήστες iPhone.

[Μέσω του OpenSignal ]
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ