2019-08-06 18:31:34
Φωτογραφία για PortraitXI Jailbreak Tweak ..φέρνει τη λειτουργία πορτρέτου σε παλιότερα iphone
Κάθε χρόνο, όταν η Apple εγκαινιάζει ένα νέο iPhone, υπερηφανεύεται για το πόσο ισχυρός είναι ο φακός και τι δυνατότητες έχει. Ωστόσο, η εταιρεία δεν προσέθεσε ποτέ τη λύση του βάθους της κάμερας πορτραίτου όπως φαίνεται στο iPhone XR, στις παλαιότερες αλλά ισχυρές συσκευές της όπως το iPhone 8, το iPhone 7 . 

Ένα νέο tweak από το jailbreak που ονομάζεται PortraitXI από τον προγραμματιστή Foxfortmobile στοχεύει να κάνει ακριβώς αυτό.

Το PortraitXI είναι συμβατό με όλα τα jailbroken iPhones που εκτελούν το iOS 11 - iOS 12.2 και διαθέτουν τσιπ A9 με μνήμη RAM τουλάχιστον 2 GB. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα iPhones που ξεκινούν από το iPhone 6s και υψηλότερα υποστηρίζονται από αυτό το jailbreak tweak.

Σε αντίθεση με το εφέ "Πορτρέτο" στο iPhone XR που λειτουργεί μόνο σε ανθρώπους, το αποτέλεσμα βάθους του PortraitXI λειτουργεί και σε αντικείμενα και κατοικίδια ζώα. Ο προγραμματιστής προειδοποιεί ότι το φαινόμενο βάθους λειτουργεί βέβαια καλύτερα στους ανθρώπους. Μπορεί κανείς να τροποποιήσει το εφέ φωτισμού πορτρέτου μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας πορτρέτου.


Το PortraitXI είναι επίσης χρήσιμο για χρήστες που κατέχουν ένα iPhone με ρύθμιση διπλής κάμερας. Οι φωτογραφίες που προκύπτουν ενδέχεται να μην έχουν το ίδιο εστιακό μήκος με μια τυπική φωτογραφία πορτρέτου, αλλά η συνολική ποιότητα εικόνας θα είναι αισθητά καλύτερη.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του PortraitXI είναι ότι υποστηρίζει και τη λειτουργία Πορτραίτο για την μπροστινή κάμερα selfie.

Το μόνο αρνητικό με το PortraitXI είναι ότι δεν προσφέρει ζωντανή προεπισκόπηση της επίδρασης βάθους, όπως θα κάνατε στα iPhones που υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Μπορείτε να βρείτε μερικές εικόνες πορτραίτου που έχουν ληφθεί από το PortraitXI σε αυτό το άλμπουμ στο Imgur .

Το PortraitXI είναι  διαθέσιμο με jailbreak (4,99 δολάρια) το στο repo της Packix.

➤ Λήψη 
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ