2019-08-07 08:36:49
Φωτογραφία για Windows 10 May 2019 update Review
Με το λειτουργικό σύστημα των Windows 10 να έχει κλείσει ήδη τα 4 χρόνια ζωής του περίπου, οι ημέρες που περιμέναμε μια μεγάλη αναβάθμιση με ριζικότατες αλλαγές έχει πλέον παρέλθει. Αν περιμένεις να δεις ριζικές αλλαγές στο design και γενικώς νέες ιδέες, μάλλον θα απογοητευθείς.

Αντίθετα, στη συγκεκριμένη ενημέρωση για τα Windows 10, της πάει καλύτερα ο τίτλος των μικρών αλλαγών που κάνουν την διαφορά και εν τέλει απογειώνουν το λειτουργικό και τη χρηστικότητά του. Η ενημέρωση είναι γρήγορη και οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο οπτικό κομμάτι, αν και υπάρχουν ορισμένες προσθήκες που ξεχωρίζουν.

Αρχικά να επισημάνουμε, ότι η επίσημη ονομασία της είναι Windows May Update 2019 ή Windows 1903. Θα ξεκινήσουμε το συγκεκριμένο review υπενθυμίζοντας για όσους δεν έχουν διαβάσει το προηγούμενο άρθρο, ότι τα Windows πλέον καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από ότι στο παρελθόν.


Στη πράξη, θέλουν να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, προκειμένου οι επόμενες αναβαθμίσεις των Windows να εγκαθίστανται πιο γρήγορα, δεσμεύοντας 7GB χώρο από τον δίσκο σου, επιπροσθέτως του λειτουργικό. Δεν είναι και so big deal όπως λένε και οι Αμερικανοί συνάδελφοί μου, αλλά θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να το γνωρίζει, ιδίως όσοι βρίσκονται σε δίσκο με λίγο χώρο αποθήκευσης. Μπορείς βέβαια, να το απενεργοποιήσεις, αν και δεν το συστήνουμε.Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις να το κάνεις, μπορείς να διαβάσεις το προηγούμενο άρθρο που είχαμε γράψει για το σκοπό αυτό κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο. Έτσι λοιπόν μετά τα εισαγωγικά, ας εμβαθύνουμε στη νέα ενημέρωση των Windows, την Windows 10 May 2019 update.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ