2019-08-07 08:42:09
Φωτογραφία για Τραγωδία στη Χίο: Ευθύνες για τον χαμό του γιου του ζητεί ο πατέρας - «Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω»
Απόδοση ευθυνών για τον χαμό του γιου του μετά από την πτώση της μπασκέτας ζητά ο πατέρας του 19χρονου από τη Χίο. «Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Να φροντίσει η πολιτεία να βρει τα σφάλματα και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ήταν θέλημα Θεού», σημειώνει μιλώντας στο Οpen.

«Μου τηλεφώνησε το βραδύ της Κυριακής η κόρη μου και μου είπε ότι δεν έχει καλά νέα για τον Σταύρο. Μου είπε ότι έπεσε η μπασκέτα πάνω του και είναι στο νοσοκομείο. Είναι ένα δυνατό χτύπημα της μοίρας. Ο Σταύρος ήταν ένα παιδί με πολύ μεγάλες προοπτικές. Ήταν ευφυής. Ήταν πολύ ταλαντούχος. Ήταν πράος και ήρεμος. Δυστυχώς ήταν πολύ άτυχος. Ούτε που φανταζόμουν ποτέ ότι θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο», ανέφερε ο παππούς του άτυχου νέου.

Το γράμμα της συμμαθήτριας του 19χρονου

Μια συμφοιτήτρια του 19χρονου άφησε ένα γράμμα στο σημείο του δυστυχήματος.

«Μας κοιτάς από ψηλά με τα λευκά φτερά σου. Η νιότη σου θα μείνει αιώνια και θα είσαι ήδη από τώρα στην Βασιλεία Του. Δε πονάς. Δε κλαις. Δεν κρυώνεις. Μας ζητάς μια προσευχή κι εσύ θα μεσιτεύεις για όλους μας πάνω απ’ τον γαλάζιο ουρανό. Στα πόδια της αφρισμένης θάλασσας οι άγγελοι ψάλλουν και υμνούν και στοργικά σε οδηγούν στους ανθισμένους κήπους του Παραδείσου. Λάμπουν τα μάτια, χτυπάει η καρδιά, ποθεί η ψυχή. Είσαι κοντά Του», έγραψε χαρακτηριστικά.

 https://www.dikaiologitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ