2019-08-07 10:57:15
Φωτογραφία για Παρασκήνια: Από Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ! Θηλυκή κυριαρχία στον μεγαλύτερο Οργανισμό Υγείας
Δήμητρα Ευθυμιάδου

«Επιλέξαμε την Αντιπρόεδρο και φαίνεται πως κλείσαμε και για Πρόεδρο και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο» έλεγε στο HealthReport.gr υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος μιλώντας για τη Θεανώ Καρποδίνη που έχει επιλεγεί για τη θέση της Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ. Διαβάστε ΕΔΩ την αποκάλυψη του HealthReport.gr: «Γυναίκα Αντιπρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ! Ποια είναι η επικρατέστερη»

Στο Μέγαρο Μαξίμου λένε πως στο πρόσωπο της Θεανώς Καρποδίνη φαίνεται πως βρήκαν και τη νέα Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, αφού σκοπεύουν να την αναβαθμίσουν περαιτέρω τους επόμενους μήνες, μόλις ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τον νυν Πρόεδρο Βασίλη Πλαγιανάκο.

Κρίνεται μάλιστα ότι η κ.Καρποδίνη διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να «τρέξει» τον μεγαλύτερο Οργανισμό Υγείας της χώρας και να γίνει Πρόεδρος ΕΟΠΥΥ, αφού έχει και την εμπειρία εξαιτίας των υψηλών θέσεων που κατείχε και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και σε άλλες θέσεις του ιδιωτικού τομέα.


Όσοι πάντως την έχουν συναναστραφεί περιγράφουν μία γυναίκα με υψηλού επιπέδου ικανότητες και εντιμότητα, ενώ συνάδελφοί της από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μιλούν για τη συνέπειά της την επαγγελματική αλλά και για την απλότητά της στις συνεννοήσεις.

«Χαρτί» σημαντικό για τον ΕΟΠΥΥ όπως φαίνεται δεδομένου ότι ο Πρόεδρος πρέπει καθημερινά να συναλλάσσεται με όλους τους παρόχους που έχουν συνάψει συμβάσεις με τον Οργανισμό.

Ήδη πάντως όπως μεταφέρουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr, η κ.Καρποδίνη έχει φροντίσει ήδη τις τελευταίες ημέρες να ενημερωθεί για τα οικονομικά δεδομένα του ΕΟΠΥΥ, ώστε όταν αναλάβει επισήμως (μετά την έκδοση του ΦΕΚ) να είναι έτοιμη.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ