2019-08-07 17:56:25
Φωτογραφία για Αρκετοί χρήστες του iPhone θα ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν ακόμη και 600 δολάρια περισσότερα για ένα πτυσσόμενο μοντέλο
Οι φήμες λένε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο iPhone , δεδομένου ότι η τεχνολογία ευέλικτης οθόνης φαίνεται πλέον ώριμη.  

Αλλά σε μια εποχή που οι πωλήσεις του iPhone, είναι σε πτώση, μπορεί καποιος να αναρωτιέται πόσοι χρήστες iPhone θα ήταν πραγματικά πρόθυμοι να αγοράσουν ένα τέτοιο μοντέλο, κατ 'ανάγκη ακριβότερο από το τρέχον iPhone.

Η UBS εξέτασε την ερώτηση με μια μικρή έρευνα που έκανε με τα αποτελέσματα της οποίας να είναι ιδιαίτερα διδακτικά. Έτσι, μαθαίνουμε ότι το 35% των χρηστών του iPhone θα ενδιαφέρονται για ένα πτυσσόμενο iPhone, αν και μόνο αν το άλμα των τιμών του δεν υπερβαίνει τα 600 δολάρια. Με άλλα λόγια, εάν ληφθεί ως βάση για τον υπολογισμό της τιμής ενός iPhone XS που πωλείτε στα 999 δολάρια (στην Αμερική), η "αποδεκτή" τιμή του πτυσσόμενου iPhone δεν θα μπορούσε να υπερβεί τα 1600 δολάρια.

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ένα σημαντικό μέρος της ομάδας που ερωτήθηκε θα προτιμούσε ένα πρόσθετο κόστος από 400 έως 500 δολάρια. Ένα πτυσσόμενο iPhone στα 1400 δολάρια θα ήταν η καλύτερη επιλογη. Ωστόσο, αυτό φαίνεται μη ρεαλιστικό (το Mate X προσφέρεται στα $ 2.000 δολάρια και το Galaxy Fold στα $ 1980). Τέλος, η UBS λέει ότι ένα πτυσσόμενο iPhone θα μπορούσε να κυκλοφορεί στην αγορά το επόμενο έτος.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ