2019-08-07 21:14:34
Φωτογραφία για Ο 19χρονος ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΜΑΠΑΚΑΔΗΜΑΣ απο την ΚΑΤΟΥΝΑ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!
       -Η Κατούνα είναι περήφανη αφού μετά τον Δημήτρη Χαντάκια που αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό και τώρα συνεχίζει την καριέρα του στο εξωτερικό, άλλο ένα δικό της παιδί ο 19χρονος αμυντικός Γεράσιμος (Μάκης) Μπακαδήμας υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου. 

    -Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει μία γνωστή παροιμία, αφού ο μικρός Γεράσιμος είναι γιος του Γρηγόρη Μπακαδήμα, ο οποίος έγινε γνωστός με τη μακρόχρονη παρουσία του στα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας. 

            Μέρα χαράς ήταν η σημερινή για το Ποδόσφαιρο της Κατούνας, καθώς ένα δικό της παιδί ο 19χρόνος Γεράσιμος (Μάκης) Μπακαδήμας έκανε το μεγάλο άλμα στα «σαλόνια» και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναιτωλικό και πλέον μπορεί να ονειρεύεται τη συμμετοχή του στη Super League 1. Ο νεαρός που πέρσι αγωνίζονταν στην ομάδα Κ19 και συμμετέχει στη φετινή προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, έως τον Ιούνιο του 2023...........  


          Εδώ να τονίσουμε ότι το μήλο όχι απλά έπεσε κάτω από την μηλιά, αλλά πιθανότατα να αποδειχθεί και καλύτερος από τον πατέρα του. Ο Γρηγόρης Μπακαδήμας υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στο Αιτωλοακαρνανικό πρωτάθλημα, όμως ο γιος του Γεράσιμος εντυπωσιάζει ήδη σε ηλικία 19 χρόνων. Ο μικρός κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις ικανότητες και το ταλέντο του όλους τους προπονητές του στον Παναιτωλικό και κατάφερε να μπει στην πρώτη ομάδα και όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσει τον πατέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Τρεις ποδοσφαιριστές μας που πέρσι αγωνίζονταν στην ομάδα Κ19 και συμμετέχουν στην εφετινή προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, έως τον Ιούνιο του 2023. Ο επιθετικός Αλέξανδρος Καββαδίας (10/5/2000), ο αμυντικός Γεράσιμος Μπακαδήμας (6/6/2000) και ο μέσος Δημήτρης Φυτόπουλος (11/2/2000)».
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ