2019-08-08 02:44:23
Φωτογραφία για Καπνιστήριο και η ΕΡΤ
Παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες, οι καπνιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι σε δημόσιους

χώρους, από νοσοκομεία μέχρι την δημόσια τηλεόραση

Μεγάλη έμφαση έδωσε η κυβέρνηση στην… πονεμένη ιστορία του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, που απαγορεύεται μεν εδώ και χρόνια, αλλά ο νόμος καταστρατηγείται συστηματικά. Ένας χώρος που οι καπνιστές φουμάρουν αρειμανίως, ανάμεσα σε πολλούς άλλους είναι και η ΕΡΤ, όπως διαπίστωσαν με έκπληξη το τελευταίο διάστημα πρόσωπα που καλούνται στις διάφορες εκπομπές. Η μυρωδιά καπνού είναι αισθητή σε διάφορους χώρους, ακόμα και σε γραφεία και σε διαδρόμους.

Το οξύμωρο είναι ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε την ΕΡΤ υπό την άμεση εποπτεία του, ενώ ο ίδιος έχει δώσει και ιδιαίτερη έμφαση στην εξάλειψη του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, κατ΄εφαρμογήν του νόμου.

Έχει αναθέσει μάλιστα στον πνευμονολόγο καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη την προεδρία της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον έλεγχο του καπνίσματος, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα ληφθούν κατασταλτικά μέτρα, αλλά έχει φτάσει στο σημείο να απευθύνει έκκληση ακόμα και στους γιατρούς και τους νοσοκόμους να σεβαστούν την απαγόρευση του καπνίσματος στα… νοσοκομεία.

Οι καπνιστές, όμως, προς το παρόν δεν δείχνουν να πτοούνται
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ