2019-08-08 11:50:39
Φωτογραφία για Δήλωση Συντονιστικού Οργάνου σε επιστολή Συνδέσμου Εργαστηριακών Ιατρών Δράμας
Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ. - Π.Ο.Σ.Κ.Ε - ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. - ΠΑΝ.Ι.ΔΙ. 

Αθήνα, 7/8/2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα: Δήλωση Συντονιστικού Οργάνου σε επιστολή Συνδέσμου Εργαστηριακών Ιατρών Δράμας 

Το Συντονιστικό Όργανο των Ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ,με αφορμή την ανακοίνωση του Ιδιωτών Εργαστηριακών Ιατρών Δράμας ,δηλώνει τα εξής: 

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα δώσαμε μια κρίσιμη μάχη, για την επιβίωση και την επαγγελματική αξιοπρέπεια του κλάδου μας και για πρώτη φορά καταφέραμε συσπειρωμένοι και δυνατοί να προβάλουμε τα αιτήματα μας στην ελληνική κοινωνία και να αποσπάσουμε τη δέσμευση του πολιτικού κόσμου για την επίλυση τους . 

Η μάχη αυτή δόθηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας, ο οποίος σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Ιατρικούς Συλλόγους και τον ΠΙΣ ,πρωτοστατεί στις διεκδικήσεις του ιατρικού κόσμου και έχει πετύχει τις σημαντικότερες νίκες του κλάδου, τα τελευταία χρόνια, αποτρέποντας ιδιαίτερα δυσμενείς εξελίξεις . 


Σημειώνεται μάλιστα ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Π.Ι.Σ δεν είχε εκπροσώπηση ενώ όλες οι δράσεις αποφασίστηκαν με τη συμμετοχή και άλλων μεγάλων Ιατρικών Συλλόγων. 

Καλούμε τους συναδέλφους να μείνουν μακριά από ανεξήγητες συμπεριφορές που εξυπηρετώντας προσωπικές φιλοδοξίες φέρονται εναντίον του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και των νόμιμων εκπροσώπων του και να διατηρήσουν την συσπείρωση τους και την αγωνιστική ετοιμότητα προτάσσοντας το καλό του κλάδου. 

Θεωρούμε απαράδεκτη και αντιδημοκρατική κάθε προσπάθεια φίμωσης των Ιατρικών Συλλόγων και δη του ΙΣΑ που εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρους του ιατρικού κόσμου της χώρας και είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τον ΠΙΣ για την επίλυση των δύσκολων προβλημάτων του χώρου μας. 

Η Συντονιστική Επιτροπή 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ.) 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Κλινικοεργαστηριακών Ειδικοτήτων (Π.Ο.Σ.Κ.Ε) 

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων ( ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. ) 

Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Ιατρικών Εταιριών και Πολυϊατρείων (ΠΑΝ.Ι.ΔΙ.)
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θετικές εντυπώσεις!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θετικές εντυπώσεις!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ