2019-08-08 17:03:37
Φωτογραφία για Το κυκλοφοριακό αλαλούμ στην πόλη της Λευκάδας…
               Αλίμονο σε αυτόν που θα αποφασίσει αυτές τις ημέρες να περάσει πρωινές ή μεσημεριανές ώρες από κομβικά σημεία της πόλης όπως είναι η οδός Γολέμη. 

      Η λέξη αναρχία δεν μπορεί να αποτυπώσει ακριβώς την εικόνα, είναι μάλλον λίγη. Σε ένα δρόμο με παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά, σε ένα δρόμο που διπλοπαρκάρουν, σε ένα δρόμο που δεν μπορεί να περάσει πεζός, ευελπιστεί κάποιος  ότι μπορεί εύκολα και γρήγορα να φτάσει στον προορισμό του. 

Λάθος εκτίμηση…  

Ένα παράδειγμα. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ των 07.00  από την Αθήνα φτάνει οριακά γύρω στις 11.50 στη πλωτή γέφυρα. Αν προλάβει να περάσει, έχει ξεπεράσει τον έναν σκόπελο,  θα μπλοκάρει όμως σίγουρα στην Γολέμη οπότε θα φτάσει στο ΚΤΕΛ στην καλύτερη περίπτωση στις 12.30…  

       Αν όμως δεν προλάβει, που συμβαίνει συχνά, όπως σήμερα, θα μείνει πάνω από μισή ώρα να περιμένει στην ουρά απέναντι  και όταν περάσει τη γέφυρα θα μπλοκάρει στη Γολέμη και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα φτάσει στο ΚΤΕΛ γύρω στις 12.45 (μετρημένα όλα αυτά)… 

        Σχεδόν μία ώρα δηλαδή καθυστέρηση βλέποντας την Λευκάδα μπροστά σου αλλά μη μπορώντας να φτάσεις στον προορισμό σου χάνοντας άλλα λεωφορεία για τα χωριά ή το καράβι των 14.00 για το Μεγανήσι….

Βιβιάννα Βαρδή

φωτο: πριν μερικές ημέρες.

Πηγή: https://lefkadapress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ