2019-08-08 17:12:43
Φωτογραφία για Η Apple κάνει τα πάντα έτσι ώστε να μην μπορείτε να αλλάζετε μόνοι σας την μπαταρία
Η Apple δεν θέλει να μπορειτε να αλλάξετε τη μπαταρία του iPhone σας από εδώ και στο εξής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος στο iOS αν επιχειρήσετε να την αλλάξετε.  

Το iFixit εξηγεί ότι η Apple έχει εφαρμόσει ένα νεο σύστημα που αποκλείει την ενότητα "Κατάσταση μπαταρίας" κατά την αλλαγή της μπαταρίας για να βάλετε ένα μη πιστοποιημένο μοντέλο. Αυτό συμβαίνει με το μπλοκάρισμα συμβαίνει ακόμη και όταν βάζετε μια πραγματική μπαταρία της Apple σε ένα iPhone ... αλλά η εγκατάσταση δεν έγινε από την Apple και τα καταστήματα επισκευών της.

"Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση ότι το iPhone έχει την αρχική μπαταρία της Apple. Οι πληροφορίες για την υγεία δεν είναι διαθέσιμες για αυτήν την μπαταρία ", λέει το iOS με μήνυμα που εμφανίζεται. Η μπαταρία λειτουργεί πολύ καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το επίπεδο και η απόδοση δεν είναι μειωμένη αναφερει αν πιστοποιηθεί η μπαταρία ενώ από την άλλη πλευρά, το iOS εμφανίζει ένα μήνυμα σφάλματος και δεν δίνει πρόσβαση σε καμία πληροφορία μέσα στην εφαρμογη.


Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται σε ένα τσιπ που δημιουργήθηκε και τοποθετήθηκε στην μπαταρία. Αυτό το τσιπ περιέχει έναν έλεγχο ταυτότητας που λέει στο iPhone εάν η μπαταρία πιστοποιείται από την Apple και εάν έχει εγκατασταθεί στο Apple Store ή σε εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών. Εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος εάν δεν πληρούνται και οι δύο προϋποθέσεις.

Το iFixit εξηγεί ότι η δέσμευση των πληροφοριών για την υγεία από την μπαταρία είναι στα λειτουργικά του iOS 12 και iOS 13. Αυτό φαίνεται να αφορά μόνο το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ