2019-08-09 08:00:48
Φωτογραφία για 12η Γιορτή Γιαπρακιού 2019
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαλάκου ‘Το Σπήλαιο’, η τοπική κοινότητα Σαλάκου, oΔΟΠΑΡ και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, διοργανώνουν την «12η Γιορτή Γιαπρακιού 2019».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαλάκου ‘Το Σπήλαιο’ με την ομόψυχη συμμετοχή όλων των κατοίκων του χωριού , μετά από δέκα χρόνια συνέπειας, επιμονής και πίστης στην παράδοση κατάφεραν ώστε, «Η Γιορτή Γιαπρακιού», να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ειδικών γεύσης και να ξεφύγει από τα σύνορα της Ρόδου προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ροδίτικη Γαστρονομία τόσο στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά πλέον και στο εξωτερικό.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 οι γυναίκες της Σαλάκου θα παρασκευάσουν τα παραδοσιακά γιαπράκια με περισσή φροντίδα και μεράκι. Για ακόμα μια φορά θα συμμετέχουν τουριστικοί επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν μία μοναδική και αυθεντική γαστρονομική βιωματική εμπειρία.


Το Σάββατο 31 Αυγούστου στο πάρκο του Αγ. Γεώργιου Σαλάκου στις 20:30 θα διοργανωθεί η μεγάλη παραδοσιακή γιορτή με ντόπιους καλλιτέχνες και τα χορευτικά σχήματα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους , Σαλακου< Το Σπήλαιο> και Αρχαγγέλου < ο Αιθωνας> .

Την μεγάλη γκάμα των ντόπιων καλλιτεχνών θα πλαισίωση ο Αντώνης Γαμπιερακης . Οι χιλιάδες επισκέπτες θα απολαύσουν τα μοναδικά Σαλακενά Γιαπράκια τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ζητάμε την πολύτιμη βοήθεια σας ,ώστε η προσπάθεια μας να γίνει γνωστή και να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο ,μέσα από την δική σας χορηγία για την προβολή αυτή .
rodosreport
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ