2019-08-09 19:27:23
Φωτογραφία για ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ: Ευχαριστίες για την επιτυχία του 1ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου στον ΑΣΤΑΚΟ
    Ο Λεωνίδας Παπαρίζος, πρ. πρόεδρος του Συλλόγου Αστακιωτών και δραστήριο μέλος, συμμετείχε στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου ως εμπνευστής - οργανωτής της εκδήλωσης και ευχαριστεί ειλικρινά όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, κυρίως όσους συμμετείχαν αλλά και τους:

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ: 

      Ως εμπνευστής - οργανωτής και εκτελεστής της κατά γενική ομολογία πετυχημένης ως άνω εκδήλωσης θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου: 

     Πρώτον τους ερασιτέχνες δρομείς του Αστακού, με τους οποίους βρισκόμαστε σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, που με την ιδέα της διοργάνωσης ήταν σύμφωνοι και θα πρόσφεραν πάσης φύσεως βοήθεια (όπως και πρόσφεραν). 

  Δεύτερον τους συλλόγους απανταχού Αστακιωτών, Χοβολιωτών και Γυναικών που πρόσφεραν την αιγίδα κάτω από την οποία η εκδήλωση αυτή θα ήταν νομότυπη και συλλογική και όχι ατομική προσωπική. 

      Τρίτον τους χορηγούς που χωρίς την προσφορά τους, είτε οικονομική είτε υλική, δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε και να ανταπεξέλθουμε στην εκτέλεση του εγχειρήματος.......  


       Τέταρτον την αστυνομία, το λιμενικό και το κέντρο υγείας που από τη μεριά τους βοήθησαν στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

      Πέμπτον τους εθελοντές, που με τις ομοιόμορφες στολές τους, βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά και στην εντύπωση που κάνανε προσφέροντας το χαμόγελο και το χειροκρότημα σε όλη τη διαδρομή. 

         Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες θέλω να δώσω σε δύο δημοτικούς υπαλλήλους που πραγματικά ίδρωσαν για να προσφέρουν το καλύτερο (δεν θα πω τα ονόματά τους). 

           Λάθη έγιναν, παραλείψεις έγιναν. Κάθε αρχή τα έχει αυτά. Όλοι οι αθλητές τερμάτισαν υγιείς και χωρίς τραυματισμούς. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για έναν ακόμα καλύτερο αγώνα.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ