2019-08-09 19:55:22
Φωτογραφία για ''Χακί πρωτοτυπία'': Κλειστή για 4 ημέρες θερινή ΛΑΦ Λάρισας λόγω Δεκαπενταύγουστου
Του Ηλία Προύφα

Το έχουμε γράψει ξανά ότι οι Λέσχες Αξιωματικών, οφείλουν και πρέπει να είναι ανοιχτές όλο το χρόνο και κυρίως τις αργίες, όπου στελέχη με τις οικογένειές τους ή ακόμη και μοναχικοί δικαιούχοι, θα μπορούν να βρουν στο χώρο, για τον οποίο κάθε μήνα έχουν κρατήσεις, ένα πιάτο φαγητό. 

Δεν έχει κανένα νόημα μια ΛΑΦ, να λειτουργεί την αλλαγή του νέου έτους για ρεβεγιόν ή την Ανάσταση για μαγειρίτσα και την ημέρα του Πάσχα ή ανήμερα την Πρωτοχρονιά να είναι κλειστές.

Στη ΛΑΦ της Λάρισας, φαίνεται πως το πρόβλημα της υποστελέχωσης, δεν έχει ακόμη λυθεί και επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό της Πρωτοχρονιάς και το Πάσχα του Καλοκαιριού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που διανεμήθηκε από το σχηματισμό και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, η ΛΑΦ Λάρισας, ανακοινώνει ότι τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, θα παραμείνει κλειστή λόγω διακοπών του προσωπικού.


Λογικό και δίκαιο το επιχείρημα, για τα αξιόλογα στελέχη που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως λογικό και δίκαιο είναι το επιχείρημα των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών και όλων των δικαιούχων που δεν έχουν την πολυτέλεια διακοπών ή ενός οικήματος στο ΚΑΑΥ και θα παραμείνουν στο κλεινόν άστυ, να μπορούν να πάνε για φαγητό στην πισίνα (θερινή ΛΑΦ) της Στρατιάς.

Δεν υπάρχει προσωπικό να καλύψει για 4 ημέρες τους αδειούχους ή δεν έγινε σωστός προγραμματισμός, δεν το γνωρίζουμε, πάντως από μια πρώτη έρευνα οι ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ξάνθης, θα είναι ανοιχτές. 

Ανοιχτά θα είναι επίσης τα μπαρ και οι καφετέριες των παραπάνω Λεσχών, όπως και τα παραρτήματα Στρατιωτικών Πρατηρίων  και οι παιδότοποι που βρίσκονται εντός των ΛΑΦ, όπου υπάρχουν. 

Η θερινή ΛΑΦ της Ξάνθης, θα είναι ανοιχτή από τις 6 το πρωί, λειτουργώντας ως street coffee. 

Καλό Δεκαπενταύγουστο!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ