2019-08-09 21:49:24
Φωτογραφία για ΕΛ-ΛΗΝ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ;;
Ελ-λην" - Αυτός που βλέπει τον Θεό

Γράφει ο Δημήτρης Αδαμόπουλος..

Dimitris Adamopoulos



Ένα θέμα που με απασχόλησε εδώ και χρόνια και ειμαι σίγουρος πολλους από εσάς, είναι το γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί ποτέ να σηκώσει κεφάλι και ιστορικά, κάθε φορά που γίνονται γεωστρατηγικές ανακαταξεις με παγκοσμιες συνέπειες , η Χώρα μας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Ειδικότερα μου ειχε κάνει εντύπωση και μάλιστα αρνητικη, η ρήση του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κου Χ.Σαρτζετάκη περι “Εθνους Ανάδελφου” για τους Ελληνες.

Αυτό με ωδήγησε σε ένα ψαξιμο, ίσως όχι απόλυτα τεκμηριωμένο, αλλα ως πλαισιο μου δίνει απαντήσεις στο ερώτημα.

Πυρήνας της έρευνας μου ήταν τα βιβλία του Αγγλου συνταγματάρχη του Μηχανικού, εξερευνητής και συγγραφέας James Churchward : The Lost Continent of MU [1] και The Children of MU[2]. Στα βιβλία του αυτά, μας μιλάει για το Ελληνικό φύλο των Καρα Μαγιας που μετανάστευσε - από την βυθισμένη σήμερα στον Ειρηνικο Ωκεανό, ηπειρο MU - σε προκατακλυσμιαίους χρόνους , αποίκησε την μέση και την νότια Αμερικη και στην συνέχεια μέσω της Ατλαντίδας κατέληξε στην περιοχή της Ελλάδας – που τοτε το Αιγαίο και η Μεσόγειος ήταν ξηρά – και ίδρυσε την Αθηναϊκή Αυτοκρατορία (Κάρρες)



Πάντα κατά τον Churchward oι σύγχρονες με την αυτοκρατορία της ΜU (αυτοκρατορία του Ηλιου), αυτοκρατορίες της Ιουγούριας, της Ατλαντίδας και των Ναγκας (Ράμας) ήταν υποτελείς αυτοκρατορίες της MU, η μέν πρώτη απετέλεσε την κοιτίδα των γερμανικών, των τουρκικών και των μογγολικών φύλων, ενώ η δεύτερη των σημιτικών και των κινεζικών φύλων, – οι γνήσιοι κινέζοι (Σίνες) [3] είναι λευκή φυλή και κατά τον Ιώβ εξωγήινης προέλευσης με ρίζες στον Αρκτούρο, κατοικία του Γιαχβέ της εβραϊκής θρησκείας (Job 38:32 KJV και Ψαλμός 68:17 MIV), ενώ οι σημίτες είναι Υπερβόρειοι κ ανάμεσα τους καποια φυλη “μάγων” που είχε καταφέρει να παρει τον έλεγχο της αυτοκρατορίας[4],, [5] . Οι Ναγκας (Ράμας) που κατοικούσαν στην περιοχή που οριζεται από την σημερινή Ινδία, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν προς δυσμάς και την Σρι Λάνκα και το Μπαγκλαντες προς ανατολάς, ηταν Δραβίδες με επικεφαλής αποστάτες Ιερείς της MU(θεοκρατικό κράτος).

Στην Νοτιο-ανατολική Ασία και στην Νότια Κίνα (επαρχία Γιουνάν) ζουσε επισης το Ελληνικό φύλο των Πελασγών (Ιώνων), που είχε και αυτό μεταναστεύσει από την ΜU που σταδιακά βυθιζόταν εξ αιτίας των γεωλογικών ανακατατάξεων της εποχής, συμπεριλαμβανομενης και της ανύψωσης των Ιμαλαϊων. Ελληνικά φύλα κατοικούσαν επίσης και στην περιοχή της Τακλα Μακάν.

Και εδώ έρχεται ο “μυθος” – για την “επίσημη” επιστήμη – και η πραγματικοτητα - για την “ανεπισημη” – που διηγειται ο Πλατωνας στον Τιμαιο για το τι εμαθε ο Σολωνας από τους Αιγυπτιους και που αφορα στον πολεμο ανάμεσα στους Αθηναίους και τους Ατλαντες.



Το κεφάλαιο αυτό το έχει δουλέψει ο David HatcherChildress[8], ο οποιος μας λέει ότι

η Μεσογειος την προκατακλυσμιαία περίοδο ήταν μια μεγάλη και εύφορη πεδιάδα που την διέσχιζε ο ποταμός Στιγξ που ήταν η συνέχεια του Νειλου, ο οποιος και κατέληγε στον Στιγγα με καταρράκτες επειδη η Αιγυπτος ήταν σε υπερυψωμενο επιπεδο. Στην συνέχεια ο Στιγγας διέσχιζε την πεδιάδα της Μεσογείου - περνώντας μέσα και από τρεις ευμεγέθεις λίμνες – βλέπε σχήμα – για να καταλήξει στις Ηράκλειες Στήλες, οπου χάνονταν υπόγεια!. [σημ : το ότι η Μεσόγειος κατοικείτο εχει επιβεβαιωθεί με τις ανακαλύψεις των ερειπίων πάνω από διακοσίων πόλεων σε μεγάλα βάθη και στην ανατολική αλλά και στην δυτική Μεσογειο [9].

Η Οσιρια Αυτοκρατορία ήταν δημιουργημα του Οσιρι , ενός από τους δεκα άρχοντες της Ατλαντίδας που αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει την Ατλαντίδα μαζύ με τους οπαδους του και να εγκατασταθεί στην Οσιρια (σημερινη Μάλτα) προκειμενου να αποφύγει την

αντιπαράθεση του με τον αδελφό του Σεθ που εν ολιγοις ήταν σατανιστής.

Ο Σεθ εκστράτευσε κατά του αδελφου του και οι Αθηναίοι – σύμμαχοι του Οσιρι – έσπευσαν να τον στηρίξουν .

Οι μάχες έγιναν – συμφωνά με το “παραμύθι ” του Πλατωνα – στα στενα του Γιβλαρταρ και στην περιοχή της οροσειράς του Ατλαντα και οι Αθηναίοι νικησαν κατά κράτος τους Ατλαντες. Αλλά όμως ο Πλάτωνας μας λέει ότι καταστράφηκαν την επομένη και οι δυο στρατοι από μια πλημμύρα!

Στο Popol Vuch[10], το Ιερο Βιβλιο των Mayas αναφερεται ότι χρησιμοποιήθηκαν προηγμενης τεχνολογίας οπλα που θα μπορουσαν να έχουν να κάνουν με την αντιβαρύτητα και τα οποια κατέστρεψαν την Ατλαντιδα και δημουργησαν ένα πελώριο τσουναμι που πλημμύρισε την Μεσόγειο, αδειαζοντας ταυτοχρονα την θάλασσα της Σαχάρας. Φαινεται επίσης ότι οι εχθροπραξίες δεν περιοριστηκαν στην λεκάνη της Μεσογείου γιατι ταυτόχρονα απελευθερωθηκαν και τα νερά της Μαύρης Θαλασσας που ενώθηκαν με αυτά του Ατλαντικου που πλημμυρισαν την Μεσόγειο, ενώ βυθίσθηκε και η ΜUκαι ανηψώθηκε ο όγκος των Ιμαλαϊων, πάντα κατά τον Churchward. Aπο την καταστροφή απέμειναν τα υψηλοτερα σημεία της Μεσογειου που διαμοφωθηκε στην σημερινή της μορφή, ενώ και η Αιγυπτος παρέμεινε ανέγγιχτη γιατι , κατά τον Αιγυπτιο ιερέα με τον οποιο συνομίλησε ο Σολωνας , ήταν σε υψηλότερο σημειο .

Ειπαμε βεβαια ότι αυτά είναι “αρχαια παραμυθια”, αλλά όταν διαφορετικές προσεγγίσεις, η δρομοι έρευνας καταλήγουν στα ιδια συμπεράσματα, καποιος θα μπορουσε να πει ότι ισχύει η παροιμία του Λαού μας ότι “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτια”.

Συνεχίζοντας, λοιπον, στην λογική του παραμυθιού….

Οσοι Ατλάντιοι σώθηκαν κινήθηκαν προς τα ανατολικά και αφου επεχείρησαν να εγκατασταθούν στην Αίγυπτο, στην Μεσοποταμία, στο Ιράν και εξεδιώχθησαν, κατέληξαν στο ανατολικό άκρο της Μικράς Ασίας (σημερινή Αρμενία) -οι Σημίτες – ενώ οι Κινέζοι – Σιννες κατά τους αρχαιους Ελληνες - συνέχισαν προς την Κίνα. Στον δρόμο τους αυτό, οι Κινέζοι αναμείχθηκαν επιλεκτικά με μογγόλους της Ιουγουρίας και έτσι φτιάχτηκαν τα σημερινά φυλετικά σχήματα της κινεζικής φυλής με τους λευκους κινέζους στην κορυφη, το μειγμα με τους μογγόλους να καταλαμβανει τον χωρο της διοικησης, του εμποριου και των υπηρεσιών και τους κιτρινους μογγόλους ο “λαος” . Οι Κινέζοι εξεδιωξαν τους Πελασγους και τους Ίωνες από την νοτια Κίνα – επαρχια Γιουναν - και την νοτιο-ανατολική Ασία και οι Πελασγοί κινηθηκαν κατά κύριο λόγο δυτικά και μέσα από την αυτοκρατορία των Ράμας κατέληξαν στην σημερινή Μικρά Ασία (Ιωνες), εκδιώκοντας τους Σιμίτες προς τα Νοτια και Ανατολικά (σημερινό Ιράκ και Παλαιστίνη) , ενώ ένα μέρος από αυτούς κινήθηκε βόρεια και αποικησε το Βορειο Ανατολικό ακρο της Σιβηρίας και την Ιαπωνία (σημερινο φύλο των Aϊνου)[7]. Σύμφωνα δε με τον Αμερικανό καθηγητή Thomas S. Anderson του πανεπιστημίου του Φοίνικα [6], δύο φυλές Ιώνων οι Βακχιοι και οι Εκάτιοι μετανάστευσαν το 6,500 π.Χ. από την Ιαπωνία στην Βόρειο Αμερική (οι Βακχιοι ) και εξελίχθηκαν στους Ναβαχο – Ιωνες Βακχιοι => Ιωνοβακχιοι => Ναβαχο - ενώ ο Potomac ποταμός πήρε το όνομα του από την Ελληνική λέξη “ποταμος”, οι δε Εκάτιοι μετανάστευσαν στην Μέση και Νότια Αμερική και εξελίχθηκαν στους Ινκας - Ιωνες Εκατιοι => Ινκατεις => Ινκας. Στη συνέχεια ο Γερμανος καθηγητής γλωσσολογίας Pr. Nors S.Josephson σε μια συνέντευξη του στην κα Μπίκα για το περιοδικό Δαυλός [6] ειπε πως ανακάλυψε ελληνικά στοιχεία στην γλώσσες που ομιλούνται στην Πολυνησία , ισχυριζόμενος πως οι Ελληνες ειχαν ταξειδέψει μέχρι εκεί – ενώ θα μπορουσε να ισχυει και το αντίθετο. Και ακόμα ο διακεκριμένος παλαιοντολόγος και αεροναυπηγός καθηγητής του πανεπιστημιού του Michigan Dr. Hugo Weaving, μπόρεσε τελευταία να αποκωδικοποιήσει την γραφή των κατοίκων της μυστηριώδους πόλης Τιτουάνκο, που κανείς επιστήμονας μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει το πως εξαφανίστηκαν οι κάτοικοί της. και κατεληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ελληνική διάλεκτο, όπως οι Αιολικές διάλεκτοι των κατοίκων της Θεσσαλίας και της Μυτιλήνης[6] !

Παντα κατά τον Churchward, η καταστροφή της ανατολικής Ιουγουρίας από ένα μεγάλο μαγνητικό κατακλυσμό αποτέλεσμα του οποιου ήταν και η ανύψωση των Ιμαλαϊων, έσπρωξε τα φύλα που κατοικουσαν στην Ιουγουρια – Αριοι όπως οι Τεύτονες, οι Κέλτες, οι Βρεταννοί, οι Σλάβοι, οι Ιρλανδοί, οι Βάσκοι , οι Περσες κλπ, Τουρκοι όπως οι Καζάροι, οι Σελτζουκοι , κλπ - να κινηθουν προς τα δυτικά – Ευρώπη και δυτική Ιουγουρία - και τα νοτια περιοχή που σήμερα καταλαμβάνει η Ουκρανία, η Γεωργία, η Αρμενία, η Ανατολία της Μικράς Ασίας, το Ιράν.

Ο χρονικός ορίζοντας για τον οποίο μιλάμε είναι πολύ πριν από το 70,000 π.Χ έως το 10,000 π.Χ.

Ο Churchward επισης μας λέει ότι, το Ελληνικό Αλφάβητο περιγράφει την βύθιση της ηπείρου MU, και από τα γραφομενα του προκύπτει πως τα Ελληνικά φυλα ήταν ΟΙ γνήσιοι απόγονοι της αυτοκρατορίας της ΜU, στην ουσία απορρίπτοντας τον μύθο της Ινδο-ευρωπαϊκης καταγωγής των Ελλήνων[11] .



Για να ειμαι όμως αντικειμενικός, θα πρέπει επίσης να πώ ότι η επίσημη επιστήμη απορρίπτει μετά βδελυγμίας τις θεωρίες του Churchward χωρίς όμως να μπορέσει να αντικρούσει την θεωρια του Churchward για την προέλευση και την ερμηνεια του Ελληνικού Αλφαβήτου, που ο Churchward ισχυρίζεται πως περιγράφει την βύθιση της MU στην γλώσσα των Καρα Μαγια!

Συμπερασματα

Αν αληθεύουν αυτά που γράφει ο J.Churchward, τα “παραμυθια” του Πλάτωνα και του Popol Vuch των Μάγια, αλλα και αυτά που ισχυρίζονται οι καθηγητές Anderson, Weaving και Josephson, όπως και οι δικοί μας Στ.Δωρικος και Κ.Χατζηγιαννάκης τότε το σκηνικό που προκύπτει εξηγεί την τελετουργική καταπίεση του Ελληνικού Λαού από τους προκατακλησμιαίους υποτελείς του.

Υπάρχει όμως ένα σκοτεινό σημείο στην όλη ανάλυση. Και αυτό έχει να κανει με τα φυλετικά χαρακτηριστικά. Και το λέω αυτό γιατί οι Ινδιάνοι, οι Ινκας και οι Μαγιας ήταν κοκκινόχρωμοι – όπως όμως κοκκινόχρωμοι ήταν και οι Μινωες που κατά κάποια δημοσιεύματα μας λενε πως ανακάλυψαν την Αμερική και ίδρυσαν αποικίες εκει [12] ενώ στην πραγματικότητα η φορά ήταν αντίστροφη αν αληθεύει η θεωρία του Churchward – ενώ οι Αϊνου που θεωρούνται κατ’ ευθείαν απόγονοι των Πελασγών και των Ιώνων εχουν σαφώς ινδοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά . κάτι που δημιουργεί προβλήματα στην θεωρία των καθηγητών Anderson και Weaving μια και μας λένε πως

οι Ινκας και οι Ναβαχο προέρχονται από τους Αϊνού.



Μια υπόθεση που μπορώ να κανω είναι πως η ετυμολογία της λέξης “ Έλ – λην” σημαίνει «αυτός που (μπορεί και) βλέπει τον Ήλιο», δηλαδή αυτός που (μπορεί και) βλέπει τον θεό ή «αυτός που ζει σύμφωνα με τις ιδιότητες του Ήλιου», δηλαδή του θεού, είναι ο ευσεβής. Έλλην είναι αυτός που ζει σύμφωνα με τους νόμους (και τις δυνάμεις) του Φωτός και Ελλάνιος είναι αυτός που κατάγεται από τους προγόνους, οι οποίοι ζουν σύμφωνα με τους νόμους του Φωτός. Eίναι δε γεγονός πως οι κατοικοι της MU – σε αντίθεση με τους κατοίκους των υπολοίπων αυτοκρατοριών της προκατακλησμιαίας περιόδου - λάτρευαν τον Ηλιο σε μια απευθείας σχέση του ατόμου με το Θείο , χωρίς δηλαδή την μεσαλάβηση μια οργανωμένης ιεραχικά Εκκλησίας . Ισως λοιπόν τα φυλα που κατοικούσαν στην MU είχαν σαν συνδετικό στοιχείο την θρησκεία, που πρέσβευε όσα προανέφερα. Πέρα όμως από αυτό η εξάπλωση των Ελληνικών φυλων στην αμερικανική ήπειρο συνδυάστηκε με επιμειξίες τοπικών πληθυσμών, ενώ είναι προφανής η διαφοροποίηση των φυλετικών χαρακτηριστικών των Μάγιας από τους Νάβαχο, η τους κατοίκους της Πολυνησίας.

Πηγαίνοντας τα πράγματα λίγο παρακάτω και με δεδομένο το ότι όσα βιβλία για την Ατλαντίδα έχω διαβάσει με τον άλφα η βήτα τρόπο περιγράφουν ένα σκοτεινό έως σκοταδιστικό εξουσιαστικό σύστημα και με δεδομένο το ότι φαίνεται πως οι Ατλάντιοι κανουν κουμάντο σημερα στην Ανθρωπότητα, ίσως καποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πως έχουμε μια πάλη ανάμεσα στο Σκότος – που εκπροσωπούν οι Επικυριαρχοι – και στο Φώς – που εκπροσωπεί ο Ελληνισμός.

Κλείνοντας δεν θεωρώ τυχαία την ερμηνεία του Sabian συμβολισμού για τον Βόρειο Δεσμό του χάρτη του 1830 που δίνουν οι H& W Koppejan “ξανα-ανακάλυψης της θεϊκής καταγωγής των κατόχων της μοίρας με σκοπό στην συνέχεια να χρησιμοποιήσουν την δύναμη της καταγωγής αυτής για την ανέλιξη λιγότερο εξελιγμένων ανθρώπων μέσα από μια διεργασία που ξεκινάει από τον πλήρη παραγκωνισμό και καταλήγει στην πλήρη εξασφάλιση”.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

[1] – Col James Churchward - The Children of MU (διαθεσιμο σε PDF στο διαδύκτιο)

[2] – Col James Churchward - Lost Continent of MU (διαθεσιμο σε PDF στο διαδύκτιο)

[3] – – I.Stamatakos -“Lexicon of Ancient Hellenic Language” : ονοματίζει τους Κινέζους ως “SINΟS” = Ο καταστροφέας,

κλέφτης

[4] - W. Scotte-Elliot – The Story of Atlantis

[5] – Gavin Henzies – The lost empire of Atlantis

[6] - https://ift.tt/2ZOkijE

[7] – Στ.Δωρικος & Κ.Χατζηγιαννάκης – ΑΪΝΟΥ – Ο παναρχαιος Πελασγικος αποικισμος της Ανατολικης Ασιας

[8] – David Hatches Childress - Lost Cities of Atlantis, Ancient Europe & the Mediterranean

[9] - Graham Hancock - Τhe Underworld

[10] - Popol Vuh: The Definitive Edition of The Mayan Book of The Dawn of Life and The Glories of Gods and Kings

[11] - http://el.wikipedia.org/wiki/Γιακομπ Φιλιπ Φαλμεραυερ

[12] - https://ift.tt/2YUot0f

πηγή

https://ift.tt/2ZHpXYR

enaasteri



Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ