2012-06-15 18:20:38
Φωτογραφία για Απίστευτο...Γυναίκα έμεινε έγκυος στο στόμα… από καλαμάρι
Ακούγεται απίστευτο. Κι όμως η περίεργη αυτή είδηση αναφέρεται σε ένα επιστημονικό περιοδικό του κέντρου National Center for Biotechnology Information στην Bethesda του Maryland.

Μια 63χρονη γυναίκα από τη Νότια Κορέα έμεινε έγκυος σε… 12 καλαμαράκια αφού έφαγε καλαμάρι!

Σύμφωνα με το περιοδικό η γυναίκα ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στόμα της ενώ έτρωγε τη μερίδα της. Η ίδια είπε στους γιατρούς που την εξέτασαν ότι ένιωθε κάτι μέσα στο στόμα της, που εκείνοι στη συνέχεια το περιέγραψαν ως «μικροοργανισμούς».

Τα «μωρά» κεφαλόποδα αφαιρέθηκαν από τα ούλα, τη γλώσσα και τα μάγουλά της. Οι «μικροοργανισμοί» αυτοί ταυτοποιήθηκαν ως «σπεραματοφόροι καλαμαριού».

«Δεν κατάπιε τη μπουκιά, αλλά την έφτυσε αμέσως. Παραπονιόταν για μια αίσθηση τσιμπήματος και ύπαρξης ξένων σωματιδίων στη στοματική της κοιλότητα» αναφέρει το περιοδικό. «Κατά την εξέταση βρέθηκαν 12 λευκοί μικροοργανισμοί σαν έντομα που αναμείχθηκαν με τη βλεννογόνο ουσία γύρω στη στοματική κοιλότητα. Κατά τη μορφολογική τους ανάλυση, οι συγκεκριμένοι μικροοργανισμοί ταυτοποιήθηκαν ως “σπερματοφόροι καλαμαριού”», κάτι που το Science 2.0, θεωρεί ισοδύναμο με… ένα κυπελλάκι σπέρματος.

Ανάλογα περιστατικά κυοφορίας μικροοργανισμών στο στόμα έχουν καταγραφεί κι άλλες φορές στην Άπω Ανατολή, όπου οι άνθρωποι συνηθίζεται να τρώνε ωμά θαλασσινά.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ