2019-08-10 15:05:05
Φωτογραφία για Τα ζώδια σήμερα (Σάββατο 10 Αυγούστου): Στα ύψη ο ερωτισμός και οι επιθυμίες
Η Σμάρω Σωτηράκη έρχεται καθημερινά στο

ethnos.gr με προβλέψεις κι αναλύσεις που αφορούν στα 12 ζώδια σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και να διασκεδάσεις μαζί τους. Είναι γεγονός ότι νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ και η αισιοδοξία είναι διάχυτη. Είναι σημαντικό για εσένα να φλερτάρεις καθώς ο έρωτας είναι περιπέτεια και ανεβάζει κατακόρυφα τη χαρά και την ευχαρίστηση. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να υπερβάλεις στην κατανάλωση ποτού και φαγητού. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα εντείνει το δυναμισμό και δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες για ξεφάντωμα με παρέες που προμηνύουν υπέροχες στιγμές.

Σήμερα ο ερωτισμός και η επιθυμία γίνονται εντονότερα από ποτέ και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν καθώς τραβάς τα βλέμματα με το πάθος και τον αισθησιασμό που εκπέμπεις.


Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και πιθανό είναι να νιώθεις εκνευρισμό καθώς φοβίες και απωθημένα έρχονται στο φως και σου προκαλούν ένταση. Εκδηλώνεται ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή, κάτι που πρέπει να έχεις το νου σου αφού δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών, καχυποψίας και ζήλιας. Επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν στη σχέση σου. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα σε ωθεί στο να πάρεις πρωτοβουλίες για να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο απογειώνοντας τον ερωτισμό.

Σήμερα άφησε τις ανασφάλειες στην άκρη και δείξε όλο σου το ενδιαφέρον στο/η σύντροφό σου, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εντυπωσιαστεί λόγω του δυναμισμού και της ρομαντικής διάθεσης που συνδυάζεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και κυρίως σε ενδιαφέρει να επικρατήσει καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού η ανασφάλεια που σου δημιουργεί η μοναξιά είναι έντονη. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν καθώς δείχνεις να έχεις την κατανόηση για να βρεις τη χρυσή τομή ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου διασκεδάζοντας με κοντινά σου πρόσωπα. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις.

Σήμερα το ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου είναι γεγονός καθώς περνάς όμορφα και το ταίρι σου έρχεται πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η πρωταγωνιστείς για το δυναμισμό και την ενεργητικότητα που δείχνεις και σημαντική νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και δραστηριοποιείσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στη δουλειά στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Προσοχή γιατί η διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εμπιστεύσου την ευκολία να διακρίνεις τι πρέπει να κάνεις και να είσαι βέβαιος ότι θα καταφέρεις να είσαι αντάξιος των προσδοκιών του περιβάλλοντός σου. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα σε ωθεί στο να βγεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον περνώντας ήσυχες στιγμές και απολαμβάνοντας την καλή παρέα. Συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες δεν αποκλείονται.

Σήμερα η θετική διάθεση για να λύσεις προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα της σχέσης σου είναι εμφανής και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει στην ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που να εντείνει το πάθος και την αίσθηση της ασφάλειας.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να περάσεις στιγμή ασχολούμενος με τη ρουτίνα, αλλά επιδιώκεις να απολαύσεις την παρέα, τη διασκέδαση, το ερωτικό παιχνίδι. Εκφράζεις έντονα τα συναισθήματά σου και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καλό είναι βέβαια να περιορίσεις τις υπερβολές και τον εγωκεντρισμό γιατί θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου εντείνει τη λάμψη, την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος. Μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού μπορείς να βιώσεις με το ταίρι η πιθανή νέα γνωριμία.

Σήμερα μην χάσεις στιγμή με το ταίρι σου καθώς ο πόθος και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο δυναμισμός σου και το πάθος που εκπέμπεις ελκύουν σαν μαγνήτης, νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και κλείνεσαι στον εαυτό σου καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου. Η διάθεση να βρεθείς σε οικείο περιβάλλον είναι έντονη καθώς η ανάγκη για θαλπωρή η ασφάλεια είναι κυρίαρχη. Προσοχή στη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειας. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα εντείνουν το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος πού μπορεί να σε πλήγωσαν. Τώρα όμως έχει την ευκαιρία να λύσεις ότι σε προβληματίζει και να αφήσεις πίσω οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να βαραίνουν την ψυχολογία σου.

Σήμερα ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που μπορεί να εντείνει τον αισθησιασμό και την τρυφερότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η διάθεση για επικοινωνία είναι έντονη, γι’ αυτό και πιθανά να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να συζητήσεις και να περάσεις μαζί τους χαλαρές στιγμές ανταλλάσσοντας απόψεις. Προσκλήσεις για διασκέδαση δεν αποκλείονται, όπως επίσης και κοντινές αποδράσεις που σε βοηθούν να ανανεωθείς. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα σε βοηθάει να γοητεύσεις με την ενεργητικότητα που εκδηλώνεις σε όποια παρέα και να βρεθείς. Πιθανό είναι να δρομολογήσεις τις εξελίξεις σε ότι αφορά φιλοδοξίες που έχεις καθώς δεν αποκλείονται σημαντικές συζητήσεις για αυτές.

Σήμερα επικοινωνία και έρωτας πρωταγωνιστούν και δίνουν στη σχέση σου άλλη τροπή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς δυναμικότητα και η έντονη δράση σου εντυπωσιάζουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτό βέβαια μπορεί να εντείνει τις ανασφάλειες καθώς συνδέεις την προσωπική σου αξία με τον προϋπολογισμό σου και πιθανά να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς, πρόσεξε μόνο τις σπατάλες γιατί μετά θα μετανιώσεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος για τη βελτίωση των απολαβών σου.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις έντονα αισθησιακές στιγμές που θα εκτοξεύσουν το πάθος στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει που θα εντείνει τον ερωτισμό και θα δώσει άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και πιθανό είναι να εκφράσεις τις ανάγκες που έχεις στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου επιδιώκοντας να σε ικανοποιήσουν. Πρόσεξε μόνο γιατί ο υποκειμενισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να περάσεις μοναδικά με παρέες που θα βρεθείς διασκεδάζοντας. Διεκδικώντας τα θέλω σου με εντυπωσιακό τρόπο είναι βέβαιο ότι ούτε ο/η σύντροφος, ούτε οι συνεργάτες σου μπορούν να σου αντισταθούν.

Σήμερα απόλαυσε κάθε στιγμή και διασκέδασε με το ταίρι σου καθώς η αισιοδοξία και ο ερωτισμός κατακλύζουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με τη γοητεία, το χιούμορ και τη θετική σου στάση και πιθανά να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δείξει το ενδιαφέρον της.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία βαθύτερης σκέψης και ενδοσκοπήσεις λόγω αναμνήσεών του παρελθόντος που έρχονται στο φως. Ο συναισθηματισμός θολώνει τη σκέψη και πιθανό είναι να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις κάτι που θα σε οδηγήσει σε λάθη. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα σου δίνει την ψυχική δύναμη μου να αντιμετωπίσεις ότι μέχρι τώρα σε πληγώνει και να δημιουργήσεις μοναδική ερωτική ατμόσφαιρα για να απολαύσει στιγμές με το ταίρι σου.

Σήμερα ζήσε το δικό σου παραμύθι με το/η σύντροφό σου καθώς το πάθος εκτοξεύεται στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιτρέψει και να δείξει άμεσα το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν καθώς θέλεις να βρεθείς με φίλους, να επικοινωνήσεις μαζί τους και να εκφράσεις ιδέες που έχεις και μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Δραστηριοποιείσαι σε συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις καθώς απολαμβάνεις να συμμετέχεις σε ομαδικό επίπεδο. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα πρωταγωνιστήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δίνοντας σου άλλη ώθηση και ενέργεια.

Σήμερα βγαίνοντας με την παρέα σας είναι γεγονός ότι δημιουργεί ευχαρίστηση και διάθεση για ερωτικό παιχνίδι στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρχει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα απογειώσει τον ερωτισμό.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αυξάνονται οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες, κάτι που μπορεί να σε αγχώνει και να σου δημιουργεί νευρικότητα. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να ανταποκριθείς σε ότι και αν σου έχει ανατεθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε μόνο γιατί η πίεση μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου δημιουργώντας προβλήματα. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα σου δίνει το δυναμισμό που χρειάζεται για να προωθήσει λύσεις και σχέδια επαγγελματικής φύσεως εντυπωσιάζοντας με την ενεργητικότητα και την αφοσίωση που δείχνεις.

Σήμερα πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς και θα χαρείς ιδιαίτερα να έχεις δίπλα το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δώσει άλλη αίσθηση στην καθημερινότητα.
aetos-grevena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ