2019-08-11 02:47:20
Φωτογραφία για Ο απίστευτος λόγος που η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν αφήνει ποτέ την τσάντα της
Για τις περισσότερες από εμάς, η τσάντα είναι ένα αξεσουάρ που ανήκει μόνο στις

εξωτερικές μας εμφανίσεις. Ετοιμαζόμαστε, βάζουμε ό,τι χρειαζόμαστε στην τσάντα μας και φεύγουμε από το σπίτι. Η Βασίλισσα Ελισάβετ από την άλλη δεν πάει πουθενά χωρίς την τσάντα της, ακόμη και όταν βρίσκεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι παλάτι, όπως είδαμε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη συνάντησή της με τον νέο πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Όπως αποκάλυψε ο CEO του αγαπημένου brand για τσάντες της Βασίλισσας, Launer, η αυτού μεγαλειότης δεν νιώθει πραγματικά ντυμένη χωρίς την τσάντα της. «Αν στην Βασίλισσα δεν αρέσει η τσάντα που φτιάξαμε, δεν θα την κρατήσει. Ξέρει σίγουρα τι θέλει», είπε. Με άλλα λόγια, θεωρεί την τσάντα της αναπόσπαστο κομμάτι του outfit της και δεν την αποχωρίζεται ποτέ, είτε βρίσκεται σε εξωτερικό, είτε σε εσωτερικό χώρο.

Δεν την αδικούμε… Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι τεράστιο: Φανταστείτε να αφήνετε την τσάντα σας στη μία πλευρά, να φεύγετε και ύστερα, όταν χρειάζεστε κάτι, να πρέπει να διανύσετε μια τεράστια απόσταση για να το πάρετε. #TheStruggleIsReal
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ