2019-08-11 11:42:01
Φωτογραφία για Έφη Αχτσιόγλου: Αυτές είναι οι «νέες και καλές δουλειές» του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Το τιμόνι του οδοστρωτήρα ανέλαβε ο κ. Βρούτσης, ο οποίος κρυπτόμενος από την πολιτική αντιπαράθεση, ξεκίνησε το μόνο έργο που ξέρει να κάνει, να καταργεί εργατικά δικαιώματα», τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Αναλυτικά η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου:

«Η ταύτιση της Ν.Δ. με τον ΣΕΒ και η άμεση ικανοποίηση των απαιτήσεών του, με απαράδεκτες μάλιστα διαδικασίες στη Βουλή, αποκάλυψαν ποιες είναι οι ''πολλές και καλές δουλειές'' που υποσχόταν ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά. Ο οδοστρωτήρας των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, που επίσης ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν προεκλογικά, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η ισοπέδωση δικαιωμάτων και μέτρων προστασίας των εργαζομένων.

Το τιμόνι του οδοστρωτήρα ανέλαβε ο κ. Βρούτσης, ο οποίος  κρυπτόμενος από την πολιτική αντιπαράθεση, ξεκίνησε το μόνο έργο που ξέρει να κάνει, να καταργεί εργατικά δικαιώματα.

Κατάργησαν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν τις απολύσεις, κατάργησαν την  προστασία των εργαζομένων στις εργολαβίες, κατάργησαν τις θετικές προθεσμίες για όσους διεκδικούν τα δικαιώματά τους μέσω του ΣΕΠΕ: Μέτρα που θέσπισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του κόσμου της εργασίας.

Οι τοποθετήσεις του κ. Βρούτση, που προσπαθεί απελπισμένα να κάνει το μαύρο άσπρο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προκαλούν τον κοινό νου».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ