2019-08-11 11:44:12
Φωτογραφία για Η οικογένεια που έχει κάτι που συμβαίνει μία φορά στα 48 εκατομμύρια
Η σύμπτωση που δεν μπορεί να πιστέψει κανείς εύκολα..

Το παντρεμένο ζευγάρι της φωτογραφίας έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί και πέτυχε κάτι που μπορεί να συμβεί μία φορά στα 48 εκατομμύρια.

Η Jodie και ο Mark Ballingall έχουν την ίδια μέρα γενέθλια και από τότε που ξεκίνησαν τη σχέση τους τα γιόρταζαν κάθε χρόνο μαζί. Από την επόμενη χρονιά όμως στην γιορτή μπαίνει και το νέο μέλος της οικογένειας καθώς το μωρό τους γεννήθηκε και αυτό την ίδια μέρα! «Είναι μια καταπληκτική σύμπτωση. Η Libbie είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσαμε να έχουμε. Έφθασε λίγες μέρες αργότερα απ’ ότι υπολογίζαμε και έτσι είναι σαν να περίμενε να βγει έξω για τα γενέθλιά μας», δήλωσε η μητέρα της. Η Libbie επρόκειτο να γεννηθεί στις 23 Ιουλίου, αλλά τελικά ήρθε στον κόσμο την 1η Αυγούστου εκπλήσσοντάς τους όλους.

Την ιστορία τους δημοσιεύει η βρετανική Mirror και αναφέρει ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σπάνιο έως απίθανο να συμβεί
. Το να έχει ένα ζευγάρι ταυτόχρονα γενέθλια είναι δύσκολο αλλά έχει κάποιες πιθανότητες. Το να γεννηθεί όμως και το παιδί τους την ίδια μέρα με αυτούς ξεπερνά κάθε φαντασία και θεωρείται απίστευτη σύμπτωση. Ούτε οι νοσοκόμες δεν μπορούσαν να το πιστέψουν και αγόρασαν μάλιστα μια τούρτα για να το γιορτάσουν. «Είναι τρελό, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα στοίχημα γι’ αυτό», πρόσθεσε η μητέρα του μωρού που δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της.

Από εδώ και πέρα κάθε χρόνο, η 1η Αυγούστου θα είναι μια μεγάλη γιορτή για την οικογένεια που θα γιορτάζει τριπλά γενέθλια!

newsbeast.gr
loading...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ