2019-08-11 23:09:19
Φωτογραφία για Με πολύ κόσμο και μεγάλο γλέντι το ΣΥΜΠΟΣΙΟ στην ΜΠΑΜΠΙΝΗ -[ΦΩΤΟ]
 

 

ΑΠΟ MPAMPINI IN 

           Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και με πλήθους κόσμου χθες Σάββατο 10 Αυγούστου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης ''ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ  ΠΑΜΠΛΕΚΗ'' το ''ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ''. 

      Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από  τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Φυτειών ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ με εξαιρετική παρουσία και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

         Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα το κ. Γιώργο Διαμάντη για την πολυετή προσφορά του στη δημοτική παράδοση.          Ακολούθησε ανεπανάληπτο γλέντι με την ορχήστρα του Γιώργου Διαμάντη (κλαρίνο), τον Δημήτρη Παλιογιάννη-Χρυσούλα Τζαμαλή, Γιούλη Γκούμα στο τραγούδι μέχρι τις πρωινές ώρες 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο εφημέριος της τ/κ Φυτειών κ.Φλώρος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ξηρομέρου: Δ.Κομπλίτσης, Λ Μάτζαρης, ο πρώην αντιδήμαρχος και νεοεκλεγείς σύμβουλος Π
. Γκόλιας, ο πρόεδρος ΟΠΣΥΞ Δ.Στεργίου, η νεοεκλεγείς δημοτική σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου Χ. Ταπρατζή, σύσωμο το Δ/Σ του Συλλόγου Μαχαιριωτών, ο πρόεδρος του συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων τα ΚΟΡΟΝΤΑ Ταξιάρχης Σάββας, ο πρόεδρος του συλλόγου ''ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ'' Γιάννης Τζαχρήστας και από τον υπό ίδρυση Ιππικό Όμιλο Βλυζιανών ο Κώστας Α.Ζαρκαδούλας.

Δείτε φωτο...... 

  

  

  

  

  

  

  

http://mpampini.blogspot.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
12380 - Αγιορειτικές μορφές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
12380 - Αγιορειτικές μορφές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ