2019-08-12 07:15:46
Φωτογραφία για Έσπασαν τα τηλέφωνα στο Υπουργείο Άμυνας για την προκήρυξη των ΕΠΟΠ
Του Ηλία Προύφα

''Έσπασαν'' στην κυριολεξία όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, τα τηλέφωνα στο υπουργείο άμυνας, από διάφορους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι ρωτούν να μάθουν για το πότε θα βγει η προκήρυξη για τους Επαγγελματίες Οπλίτες.

Βουλευτές, πολιτευτές, υπουργοί, ιερωμένοι, γονείς, ζητούν να μάθουν για το χρόνο έκδοσης του ΦΕΚ, για την προκήρυξη των Επαγγελματιών Οπλιτών, στο Στρατό Ξηράς, προκειμένου να ενημερώσουν και αυτοί με τη σειρά, τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους.

Κύριος αποδέκτης των τηλεφωνημάτων, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, απόστρατος αξιωματικός Θανάσης Βάλαρης, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς με το κινητό ανα χείρας και ευγενέστατα απαντά στους πάντες.

Ήδη η χώρα ζει στον αστερισμό του διαγωνισμού των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου για 1500 θέσεις γίνεται ''σφαγή''.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όταν θα εκδοθεί η προκήρυξη των Επαγγελματιών Οπλιτών, αναμένεται συμμετοχή υποψηφίων ''ρεκόρ'', ειδικά για τις θέσεις νοσηλευτών στα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Πάντως όπως διευκρινίζουν κύκλοι του Πενταγώνου, η επιλογή θα γίνει αυστηρά και μόνο με μοριοδότηση.

Καλό κουράγιο στο ΥΠΕΘΑ...
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ