2019-08-12 12:00:38
Φωτογραφία για Μουστάκας: Στη Ρόδο το νέο επεισόδιο στη «μάχη» με τα Jumbo
Ο Γ. Μουστάκας της ομώνυμης αλυσίδας (αριστερά) και ο Απ. Βακάκης των Jumbo (δεξιά)

«Το νησί των Ιπποτών», η Ρόδος, θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο επόμενος σταθμός για την αλυσίδα παιχνιδιών «Μουστάκας».

Η ελληνική εταιρεία, η οποία διαθέτει ισχυρή παρουσία στην Αττική, μετά την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη ετοιμάζεται να αποκτήσει παρουσία και στο σμαραγδένιο νησί, με κατάστημα στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου.

Αυτήν τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη διάφορες εργασίες και, όπως πληροφορεί η ίδια η εταιρεία με ευδιάκριτη πινακίδα, το κατάστημα θα σύντομα έτοιμο να λειτουργήσει.

Ήδη, έχουν αναρτηθεί τα σήματα της αλυσίδας στο κατάστημα, το οποίο παλαιότερα φιλοξενούσε κατάστημα με γούνες. Μια επιχειρηματική δραστηριότητα που γνώρισε μεγάλη άνθηση τα προηγούμενα χρόνια στην Ρόδο, εξαιτίας της αθρόας προσέλευσης Ρώσων τουριστών.

Η είσοδος της «Μουστάκας» στην Ρόδο αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην τοπική αγορά και είναι βέβαιο ότι θα ασκήσει πιέσεις στα παιχνιδάδικα της ευρύτερης περιοχής που κατά κύριο λόγο είναι μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις. Επιπλέον, θεωρείται σίγουρο πως θα πιέσει και την Jumbo, στην κατηγορία των παιχνιδιών και των σχολικών ειδών, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή εδώ και λίγα χρόνια.


Από την άλλη πλευρά, η Jumbo άλλαξε και την εσωτερική διαρρύθμιση του καταστήματος, σε μια προσπάθεια να κάνει πιο εύκολη και ευχάριστη την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή.

Τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζονται οι αλυσίδες πανελλαδικής εμβέλειας που επεκτείνονται στην Ρόδο, η οποία λόγω και του τουρισμού φαντάζει ιδανική περιοχή ανάπτυξης. Σκλαβενίτης, My Makret, Κρητικός από τα σούπερ μάρκετ, αλλά και ΙΚΕΑ από το λιανεμπόριο, είναι μερικά μόνο από τα «μεγάλα ονόματα» που έκαναν την εμφάνισή τους τα προηγούμενα χρόνια.

Τα καταστήματα Μουστάκας ξεκίνησαν ως μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία παιδικών παιχνιδιών.

Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρείας είναι ο σημερινός της Πρόεδρος κύριος Γεώργιος Ν. Μουστάκας.

Με αργά και μεθοδικά βήματα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χαμηλούς τόνους, η εταιρεία κατάφερε να χτίσει ένα δίκτυο 13 καταστημάτων και να θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες παιχνιδιών στην Ελλάδα.
mononews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Save the date: Το Tvnea…σε νέα σελίδα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Save the date: Το Tvnea…σε νέα σελίδα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ