2019-08-12 14:01:45
Φωτογραφία για Έσωσαν κατσικάκι που είχε πέσει σε πηγάδι
Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα κατσικάκι που έσκυψε να πιεί νερό από ένα

πηγάδι στην περιοχή της Πρέβεζας, αλλά γλίστρησε και έπεσε μέσα. Ευτυχώς, η στάθμη του νερού δεν ήταν υψηλή και κρατήθηκε ζωντανό ώσπου να επέμβουν διασώστες!

Για τον απεγκλωβισμό του ζώου στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων που εκτελούσαν υπηρεσία για την προστασία από πυρκαγιές. Το κατσικάκι ανασύρθηκε σώο και αβλαβές από το πηγάδι που βρίσκεται κοντά στις αποθήκες του Δήμου Πρέβεζας και, σύμφωνα με το atpreveza.gr, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

*** Δεν ήταν το ίδιο τυχερός, όμως, ένας μικρός πελαργός που παρέμενε εγκλωβισμένος στη φωλιά του στην περιοχή Μελισσάτικα της Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς το πόδι του είχε μπλεχτεί και τραυματιζόταν επιχειρώντας να πετάξει. Οι πυροσβέστες ανέβηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε ύψος 18 μέτρων με καλαθοφόρο της Δ.Ε.Η. και απεγκλώβισαν το όμορφο πουλί, όμως λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

*** Αναζητώντας λίγη δροσιά, έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Νάξου ένα… άλογο, αφήνοντας σύξυλους υπαλλήλους και τουρίστες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα είχαν μαζί τους έναν ασυνήθιστο συνταξιδιώτη! Το χαριτωμένο ζώο ήταν ήρεμο, δεν προκάλεσε ζημιές και λίγο αργότερα απομακρύνθηκε από τους εργαζόμενους
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ