2019-08-12 18:15:39
Φωτογραφία για Παγώνει προσωρινά...
Με μειωμένο αρκετά κόστος θα βγει το πρόγραμμα του OPEN για την καινούργια σεζόν σε μία προσπάθεια να... μαζευτούν τα έξοδα, αφού η αλήθεια είναι πως δεν είδαν... έσοδα.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό, σημείωνε χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης με το νεοσύστατο σταθμό να παραμένει στα ίδια ποσοστά με τον προκάτοχό του στη συχνότητα, το EPSILON, ενώ όμως τα χρήματα που δόθηκαν για τις αλλαγές στο πρόγραμμά του ήταν πολύ περισσότερα.

 Με απόφαση λοιπόν που έρχεται… άνωθεν… τα έξοδα θα μειωθούν αρκετά και ό,τι είναι να βγει θα περνά από… κόσκινο για το κόστος του.

 Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση του OPEN αποφάσισε να «παγώσει» μία από τις σειρές που έχει, την «Ου φονεύσεις», του Πάνου Κοκκινόπουλου. Ωστόσο στο σταθμό της Παιανίας μιλούν για «πάγωμα» με σκοπό να το επανεξετάσουν τους επόμενους μήνες για το αν… και πώς… θα βγει την επόμενη χρονιά, αλλά προς το παρόν η σειρά δεν θα προγραμματιστεί για την αρχή της επόμενης σεζόν.


 Βέβαια η απόφαση δεν έχει να κάνει με την ποιότητά του αφού οι συντελεστές του (Πάνος Κοκκινόπουλος με το σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακκαλή) εγγυώνται άρτιο αποτέλεσμα αλλά με το πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα –για την αρχή τουλάχιστον- της καινούργιας σεζόν αφού οι παραγωγές που θα γίνουν στο prime time θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οπότε δικαιολογημένα εκτιμήθηκε ότι είναι καλύτερα προς το παρόν τουλάχιστον να την «παγώσουν» και να δουν τι πρόκειται να γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή μετά τον Φεβρουάριο του 2020, εξετάζοντας μάλιστα και άλλες ιδέες για συνεργασία με τους σημαντικούς δημιουργούς.

Πηγή:Melas blog

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ