2019-08-12 23:30:17
Φωτογραφία για Πώς μπορείτε να βγάλετε έξτρα χρήματα μέσα από το... κινητό σας!
Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν έναν τρόπο ενίσχυσης της εισοδηματικής τους δραστηριότητας, χωρίς ωστόσο να δουλεύουν πολλές ώρες.

Τι θα λέγατε να βρίσκετε λύση σε μια εφαρμογή ;

Κάποιοι έχουν βρει τον τρόπο να βγάζουν επιπλέον χρήματα, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τους. Φυσικά, δεν μιλάμε για χρήματα στα οποία μπορείτε να στηρίξετε αποκλειστικά αλλά κάποια πρόσθετα που θα μπορείτε να καλύψετε τις εξόδους ή να προσθέσετε το κουμπαρά σας. Υπάρχουν, λοιπόν, εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βγάσετε κάποια επιπλέον χρήματα:

Foap

Αν σας αρέσει να βγάζετε φωτογραφίες, τότε το Foap απευθύνεται σε εσάς. Εκεί, μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας και να τις χρεώνετε όσο θέλετε. Καθημερινά οι άνθρωποι αναζητούν εικόνες στην εφαρμογή και ίσως να εντυπωσιάσουν από το πόσα χρήματα μπορείτε να κάνετε.

Βιβλιοθήκη

Τι θα λέγατε αν δίνατε τα βιβλία που έχετε διαβάσει; Η Βιβλιοθήκη σας δίνει τη δυνατότητα να αποσύρετε βιβλία και να βγάλετε χρήματα από αυτό. Σκανάροντας τον γραμμωτό κώδικα του βιβλίου, η εφαρμογή σας αποκαλύπτει εταιρείες αποσυρσίας παλαιών βιβλίων και την προσφορά τους για το δικό σας. Οταν βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τα στοιχεία σας ώστε να γίνει αγορά και να στείλετε το βιβλίο.


Δοκιμή χρηστών

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας πληρώνει για να τεκμηριώσει νέες τοποθεσίες που ανεβαίνουν. Για κάθε τοποθεσία μπορείτε να κερδίσετε περίπου 15 δολάρια. Μετά την εγγραφή, θα σας δοθούν ειδοποιήσεις για νέες ιστοσελίδες, τις οποίες θα αξιολογήσετε. Κάθε δοκιμή διαρκεί περίπου 15 λεπτά. SOS: Ο ιστότοπος θα σας ζητήσει άδεια για χρήση μικροφώνου και κάμερας.

economistas.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ