2019-08-13 02:40:30
Φωτογραφία για Η Apple παρακολουθεί και λογοκρίνει τι γράφουμε στις σημειώσεις μας
Μια περίεργη ανακάλυψη έκανε σήμερα ένας χρήστη στο Reddit αποκαλύπτοντας πως μας παρακολουθεί η Apple ακόμη και στις σημειώσεις μας.

Όπως επεσήμανε ένας χρήστης του Reddit , η Apple λογοκρίνει τις προσβολές και τις χυδαίες λέξεις στις σημειώσεις που δημιουργούμε όσο παράξενο και ας σας φαίνεται.Η εφαρμογή Σημειώσεις δημιουργεί λογοκρισία όταν επιλέγετε να γράψετε με το δάχτυλό σας ή το μολύβι της Apple, χωρίς να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο. Στο παράδειγμά μας, μπορούμε να δούμε ότι η λέξη "Shit" εντοπίστηκε από την εφαρμογή Notes και ήταν λογοκριμενη στον τίτλο. Έχει μετατραπεί αυτόματα με απλές παύλες. Ωστόσο, είναι δυνατό να επεξεργαστείτε χειροκίνητα τον τίτλο και να ξανά γράψετε τη λέξη που είναι προβληματική για την Apple.

Αυτή η κατάσταση προκαλεί έκπληξη όταν γνωρίζουμε ότι λογοκρίθηκε,το κείμενο που γράφτηκε οικειοθελώς από τον χρήστη.

Αυτή η λογοκρισία αποτελεί ακόμη πιο έκπληξη επειδή αφορά μόνο τις λέξεις που γράφονται με το χέρι. Η ίδια φράση που πληκτρολογήσατε στο πληκτρολόγιο δεν δημιουργεί προβλήματα για την εφαρμογή Notes και ο τίτλος παραμένει όπως είναι. Είναι μια έκπληξη που περιμένει απαντήσεις στις επόμενες ημέρες τώρα που το θέμα πήρε διαστάσεις.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ