2019-08-13 11:10:07
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη έρευνες για τις συνθήκες θανάτου 65χρονου μετά από καυγά
Φως θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή

Την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής, καθώς και των τοξικολογικών εξετάσεων στον 65χρονο που υπέκυψε συνεπεία καρδιακής ανακοπής μετά από διαπληκτισμό με δύο Ρώσους (μάνα και γιό), περιμένουν οι αξιωματικοί του Α.Τ. Ρόδου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υφίσταται αιτία, που να δικαιολογεί την αλλαγή του χαρακτήρα της δικογραφίας από αιφνίδιο θάνατο σε ανθρωποκτονία.

Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψεως καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες και την σύζυγο του εκλιπόντος, ενώ αναμένεται να ληφθεί κατάθεση και από την κόρη του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», όπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής από καταθέσεις, το μεσημέρι της Παρασκευής μια οικογένεια Ρώσων τουριστών και συγκεκριμένα η 65χρονη μητέρα, ο 30χρονος γιός της και η ανήλικη κόρη του μετέβησαν στην παραλία της Ψαροπούλας και κάθισαν σε ξαπλώστρες, που εκμεταλλεύεται μια συνάδελφος του εκλιπόντος.


Η επιτηδευματίας μετέβη στο σημείο και ζήτησε από την 65χρονη αλλοδαπή να της καταβάλει το αντίτιμο της μίσθωσης της ομπρέλας, για να λάβει την απάντηση ότι θα πληρώσει μετά. Η επιτηδευματίας επανήλθε πράγματι λίγη ώρα αργότερα, για να λάβει την ίδια απάντηση και από τον 30χρονο γιο της. Η 65χρονη μητέρα βρισκόταν στην θάλασσα την στιγμή εκείνη και ξεκίνησε αντιπαράθεση μεταξύ της επιτηδευματία και του γιου, στην οποία παραινέβη ο 65χρονος.

Ο 30χρονος Ρώσος έσπρωξε αρχικώς τον 65χρονο, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφτασε στο σημείο η 65χρονη Ρωσίδα, που τον χαστούκισε. Ακολούθησε διαπληκτισμός, που δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς στο σημείο έσπευσαν κι άλλα άτομα και διέκοψαν τον καυγά. Λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ ο 65χρονος είχε καθίσει σε καρέκλα στο πεζοδρόμιο, εξέπνευσε, ενώ το ΕΚΑΒ που κλήθηκε, διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η σύζυγός του εκλιπόντος έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος των δύο Ρώσων υπηκόων ενώπιον του Α.Τ. Ρόδου.
NEWSIT.GR
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ