2019-08-13 13:09:41
Φωτογραφία για Νέο επεισόδιο με σοβαρό τραυματισμό
 Ένας ακόμη άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από χτυπήματα που δέχτηκε από έναν

46χρονο κατά την διάρκεια καυγά σε μπαρ στο παλιό λιμάνι των Χανίων

Τελειωμό δεν έχουν οι συμπλοκές για ασήμαντες αιτίες στην Κρήτη, όπου ένας ακόμη άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από χτυπήματα που δέχτηκε από έναν 46χρονο κατά την διάρκεια καυγά σε μπαρ στο παλιό λιμάνι των Χανίων, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Το θύμα διασκέδαζε στο μπαρ μαζί με άλλους τρεις φίλους του, αλλά διαπληκτίστηκαν με μια άλλη παρέα κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής και δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο έδαφος. Πέφτοντας, όμως, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του.

Οι φίλοι του ειδοποίησαν ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική. Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ένας 46χρονος Έλληνας ως αυτός που γρονθοκόπησε τον άτυχο άνδρα, ωστόσο δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και αναζητείται.


Υπενθυμίζεται ότι στο Γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται ένας 39χρονος Δανός τουρίστας ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος στο αμμώδες τμήμα της παραλιακής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και δήλωσε ότι του επιτέθηκαν χωρίς λόγο τέσσερις άγνωστοι άνδρες και τον χτύπησαν στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα. Στις 11 Μαρτίου, είχαν βρεθεί αιμόφυρτοι έξω από μπαρ στον ίδιο δρόμο ένας 23χρονος με ελαφρά τραύματα και ένας 22χρονος Έλληνας κάτοικος Χανίων που υπέκυψε 20 ημέρες αργότερα καθώς είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ήταν κλινικά νεκρός.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ