2019-08-13 17:41:05
Φωτογραφία για Ελεύθερος ο 59χρονος που κατηγορείται ότι φωτογράφιζε ανήλικη στο Μενίδι
Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει πλέον η υπόθεση με τον 59χρονο από την Αμφιλοχία που κατηγορείται ότι φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια στην παραλία του Μενιδίου Αμφιλοχίας την περασμένη Κυριακή.

Ο 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Ο συλληφθείς είχε φραστικό επεισόδιο με τον πάτερα ανήλικης που τον κατηγορεί ότι την φωτογράφιζε και μηνύθηκε για εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Την σχετική προανάκριση ανέλαβε το Α’ Λιμενικό Τμήμα της Αμφιλοχίας και από έρευνα στο σπίτι του 59χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα, για το οποία δεν υπήρχε η απαιτούμενη άδεια.

Έτσι ο 59χρονος παραπέμπεται και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Στη σύλληψη ενός 59χρονου ημεδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες της 11/08/19, στο Μενίδι Αμφιλοχίας, στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας, του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, για εξύβριση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, κατόπιν υποβολής μήνυσης από ιδιώτη, συνελήφθη ο ανωτέρω και κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, ενώ σε νομότυπη έρευνα στην οικία του ανευρέθηκαν τρία (03) κυνηγετικά όπλα, άνευ αδείας, τα οποία κατασχέθηκαν επίσης. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

 Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

 https://www.agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ