2019-08-13 18:35:24
Φωτογραφία για Ο πονοκέφαλος της Ελένης ελέω Λιάγκα...
Μεγάλο αγώνα έχει να δώσει η Ελένη Μενεγάκη τη νέα σεζόν, καθώς τη δεύτερη ώρα της προβολής της καθημερινής εκπομπής της θα βρίσκεται απέναντι ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, έχει διαρρεύσει πως το gossip και οι καλεσμένοι θα καταλαμβάνουν κυρίως το 1-2, αφού στην πρώτη ώρα (12 με 1) θα υπάρχει πιο έντονο το στοιχείο της πολιτικής-κοινωνικής επικαιρότητας.

Είναι γεγονός πως οι άνευρες συνεντεύξεις της Ελένης δεν μπορούν με τίποτα να "χτυπήσουν" τον τρόπο που ο Γιώργος Λιάγκας έχει αποδείξει ότι μπορεί να "ανακρίνει" τους καλεσμένους, όπως και ότι το σχόλιο του παρουσιαστή είναι ικανό να γίνεται καθημερινά "talk of the town".

Ο πονοκέφαλος στον ΑLPHA έχει να κάνει με το γεγονός ότι την περσινή σεζόν, η εκπομπή "Ελένη" σημείωνε σαφέστατα πολύ υψηλότερες τηλεθεάσεις την πρώτη ώρα και από ότι στη δεύτερη, κάτι που φέτος προβληματίζει πολύ το στρατόπεδο του σταθμού για το αν το slot 1-2 θα διατηρήσει αυτή τη δυναμική. Στο σύνολο της εκπομπής βρισκόταν στη δεύτερη θέση, πίσω από τον ΑΝΤ1 (που σάρωνε με τη Σαράφογλου και το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και ο φόβος να βρεθεί στην τρίτη θέση είναι ορατός. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ