2019-08-14 10:15:21
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Ετοιμάζεται μια ολοκαίνουργια εικόνα - Ποιος επιστρέφει σε επιτελική θέση
Ακόμη ένα πρόσωπο που έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό φορέα και η αποχώρησή του είχε φέρει στο τότε «σύστημα» ισχυρούς κραδασμούς λέγεται πως ετοιμάζεται να

επιστρέψει στην Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για τον πρώην Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΕΡΤ και επί πολλά χρόνια στέλεχος στον τομέα του προγράμματος του Mega, Σπύρο Κρίμπαλη.  Ο Κρίμπαλης που απομακρύνθηκε από την ΕΡΤ και στη συνέχεια έγραψε το βιβλίο «Η ΕΡΤ εν τάφω» αυτή τη φορά μαθαίνω πως βολιδοσκοπείται για άλλη θέση. Θα είναι ένα από τα στελέχη στην νέα ομάδα προγράμματος που ακόμα παραμένει «ακέφαλη».

Η ομάδα αυτή θα έχει βασικό στόχο να κάνει το πρόγραμμα του πρώτου καναλιού (το δεύτερο δύσκολα θα παραμείνει στον «αέρα» σε δεύτερο χρόνο αφού παίζει μόνο επαναλήψεις και κάνει 1,5%) ανταγωνιστικό προς τα ιδιωτικά κανάλια. Με διαφανείς παραγωγές σε όλα τα επίπεδα: ελληνική μυθοπλασία, πολιτισμός, ψυχαγωγία. Και παράλληλα να αγοράσει σε συμφέρουσες τιμές μεγάλα πακέτα ταινιών και σειρών από τα μεγάλα στούντιο των ΗΠΑ αλλά και από την Ευρώπη (BBC, RAI, ITV κτλ). Το μόνο βέβαιο είναι πως το καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ αλλά και η αισθητική της εικόνα δεν θα θυμίζει σε δύο μήνες από τώρα σε τίποτα αυτό το μίζερο προϊόν που έρχεται τώρα στις οθόνες μας.

Nassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ