2019-08-14 18:34:52
Φωτογραφία για Το Twitter θα υποστηρίξει τις ζωντανές φωτογραφίες του iPhone
Το Twitter παρουσίασε μερικά νέα χαρακτηριστικά που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα του για τον κόσμο. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Τύπο, όπου προσκλήθηκε και το το The Verge . 

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά απευθείας για τους χρήστες με iPhone, είναι οι Live Photos. Αυτή η μορφή εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το iPhone 6s και σας επιτρέπει να έχετε ένα σύντομο βίντεο όταν κάνετε μια χειρονομία 3D Touch σε μια φωτογραφία. Μια ταινία καταγράφει 1,5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήψη και 1,5 δευτερόλεπτα αργότερα για να δημιουργήσει ένα σύντομο βίντεο. Το Twitter δεν λέει ακόμα πότε αυτή η καινοτομία θα εφαρμοστεί στην εφαρμογή του iOS.

Από την άλλη πλευρά, το Twitter έχει ανακοινώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσει καποιος ενδιαφέροντα πράγματα και να ακολουθήσει τους ανθρώπους. Έτσι, μπορούμε να προσυπογράψουμε σε ένα θέμα όπως ο αθλητισμός και να δούμε στο timeline του τα tweets των ανθρώπων που δεν ακολουθούν απαραιτήτως, αλλά που ακόμα μιλούν για αθλήματα.

Το κοινωνικό δίκτυο θα προσφέρει επίσης αναζήτηση για ιδιωτικά μηνύματα, μια επιλογή αναδιάταξης της σειράς των φωτογραφιών σε ένα τιτίβισμα, καθώς και να επιτρέπει στους χρήστες να διαχωρίζουν τους καταλόγους απευθείας στην εφαρμογή για την παρακολούθηση μεμονωμένων ενδιαφερόντων. Όλες αυτές οι καινοτομίες θα αναπτυχθούν σταδιακά σε όλους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ