2019-08-14 19:32:43
Φωτογραφία για FluidTabs:Το Tweak που σας επιτρέπει να αλλάζετε μεταξύ των καρτελών της εφαρμογής με ευκολία
Οι χειρονομίες είναι μια ευχάριστη προσθήκη του ios επειδή κάνουν πολύ πιο εύκολο για τους χρήστες να μεταβαίνουν από το ένα μέρος της εφαρμογής σε κάποιο άλλο. 

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν με το iPhone X ήταν η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ εφαρμογών μεταφέροντας το δάχτυλό σας στην κεντρική γραμμή επάνω. Τώρα φανταστείτε ότι διαθέτετε ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό αλλά για την εναλλαγή μεταξύ καρτελών μιας εφαρμογής.

Εάν σας αρέσουν επίσης οι χειρονομίες και δεν μπορείτε να έχετε λόγο της συσκευή σας στο iOS, τότε το FluidTabs είναι ένα tweak που πρέπει να ελέγξετε αμέσως. Αυτό το χρήσιμο tweak για συσκευές jailbroken iPhones και iPads διευκολύνει τους χρήστες να εναλλάσσουν τις καρτέλες της τρέχουσας εφαρμογής μετακινώντας το παράθυρο. Μπορείτε να σπρώξετε προς τα αριστερά για να μεταβείτε στην προηγούμενη καρτέλα, όπου θα σας οδηγήσει στην επόμενη σελίδα.


Το tweak αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε εφαρμογές όπως το App Store, τη μουσική, το ρολόι κλπ. Εκτός από τις εφαρμογές του συστήματος, θα μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις περισσότερες εφαρμογές τρίτων που χρησιμοποιούν εγγενείς καρτέλες με αυτό το εργαλείο. Παρόλο που το FluidTabs θα πρέπει να λειτουργεί με τις περισσότερες εφαρμογές τρίτων είναι ορισμένες εφαρμογές όπως είναι το Twitter, το Instagram και το YouTube που δεν θα λειτουργούν μαζί του καθώς χρησιμοποιούν προσαρμοσμένες καρτέλες.

Το FluidTabs είναι ένα δωρεάν και ανοιχτό tweak, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το το ρεπο του Packix. Είναι συμβατό με iOS 7, 8, 9, 10, 11 και iOS 12.

FluidTabs - swipe between tabs - released on Packix. #Safari #tweak pic.twitter.com/Psz8I2PEcc

— Yalu Jailbreak (@Yalujb) August 13, 2019
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ